Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El concert de la GIOrquestra amb el director Francesc Prat i el contratenor Xavier Sabata s’ajorna al diumenge 31 d’octubre

La formació gironina celebra enguany el 9è aniversari amb la proposta “Misteris de l’instant”

El concert de celebració del 9è aniversari de la GIOrquestra, previst pel diumenge 21 de febrer a l’Auditori de Girona, s’ajorna al diumenge 31 d’octubre. La formació gironina i l’equipament cultural han pres aquesta decisió a causa de la complicada situació provocada per la COVID-19, amb previsió que la data del concert del febrer coincidirà, segons els experts, en la cresta de la tercera onada i amb restriccions de mobilitat que compliquen la producció i l’assistència a l’esdeveniment.
En aquesta proposta anomenada “Misteris de l’instant”, la GIO compta amb el reconegut director Francesc Prat i la col·laboració del contratenor internacional Xavier Sabata, que també s’ocupa de la direcció escènica. Junts proposen un concert estructurat en sis moviments amb títols evocatius, aparentment desconnectats entre ells, però que tenen tots en comú l’acte de creació musical i de viure la vida. Una experiència de gran bellesa sonora i visual amb música de Britten, Rameau, Guix, Fauré, Händel i Mozart.
Des de l’Auditori de Girona s’ha contactat amb les persones que ja havien adquirit entrades pel concert per tal d’informar-los del canvi de data. La venda de localitats segueix operativa per a tots aquells que vulguin assistir-hi a través del web www.auditorigirona.org.
L’equipament segueix treballant estretament amb el sector musical, i també amb els festivals, artistes, agents i promotor per buscar noves dates i fer possible la celebració dels concerts que es veuen afectats amb motiu de la  situació actual. S’aconsella al públic portar l’entrada descarregada al mòbil i seguir les recomanacions del personal de sala durant el concert per a la prevenció de la COVID-19.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.