Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Els Museus de Girona ofereixen de nou entrada gratuïta tots els diumenges mentre duri el confinament perimetral

Aquesta iniciativa, que ja s’havia impulsat el mes de novembre, busca contribuir a l’activitat cultural i afavorir-ne el gaudi per part de la ciutadania.

L’Ajuntament de Girona oferirà de nou entrada gratuïta al Museu del Cinema, al Museu d’Història de Girona, al Museu d’Història dels Jueus i, ara també, al Museu d'Art de Girona i al Museu d'Arqueologia de Catalunya- Girona tots els diumenges mentre estigui actiu el confinament perimetral municipal.

L’objectiu de la iniciativa, que ja s’havia impulsat el mes de novembre, es pretén contribuir a l’activitat cultural, afavorir el gaudi dels equipaments culturals més propers per part de la ciutadania, i oferir espais segurs on els gironins i gironines puguin conèixer millor diversos aspectes de la seva història i cultura.

Per tal de garantir una visita segura per a tothom, els museus compliran totes les mesures sanitàries establertes al PROCICAT: mascareta obligatòria, gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de l’equipament, distància de seguretat de 2 metres i aforament restringit al 50%.

“Quan vam impulsar la proposta, va tenir molt bona acollida”, ha assegurat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, qui ha remarcat que “ara repetim la iniciativa per donar l'oportunitat a tota la ciutadania de manera que, en aquests moments de dificultats, pugui gaudir gratuïtament de la riquesa cultural dels museus, i a més, fer-ho d'una manera segura”.

Així doncs, a partir d’aquest diumenge 10 de gener, i fins que acabi el confinament perimetral municipal, per ara previst fins al 17 de gener, la ciutadania de Girona podrà accedir gratuïtament tots els diumenges al Museu del Cinema, al Museu d’Història de Girona, al Museu d’Història dels Jueus, al Museu d'Art de Girona i al Museu d'Arqueologia de Catalunya- Girona.

Podeu consultar els horaris d’obertura i les condicions de seguretat als webs de cadascun dels museus que trobareu a:

Girona Museus
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.