Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La proposta familiar “Söns per als més menuts” arriba aquest diumenge 20 de desembre a l’Auditori de Girona

Se suspèn el concert de Joan Garrido & The Global Band d’aquest dissabte 19 de desembre

L’Auditori de Girona oferirà aquest diumenge 20 de desembre una proposta per descobrir la música en família. Sota una atmosfera onírica, rústica i circense, Söns per als més menuts pretén ser una experiència sensorial per a infants de 0 a 2 anys i les seves famílies, amb un format pròxim que el fa especial i màgic. 

Es tracta d’un concert de nadales interpretat per Faló Garcia, Adrià Bauzó, Xavi Molina i Pau Sánchez, en el qual un grup reduït de famílies, amb els nadons a coll, aniran descobrint diferents espais damunt de l’escenari de la Sala Montsalvatge, on trobaran escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques i ombres màgiques, entre d’altres. A través de clàssics de Xostakóvitch, Bach, Debussy, Ravel o Satie, i també peces actuals, els assistents podran descobrir una banda sonora plena d’imatges poètiques i sensorials.

Les entrades per a l’espectacle, que tindrà lloc entre les 10 h i les 18 h en diversos horaris i en aforament reduït, es poden adquirir a www.auditorigirona.org. Aquesta proposta s’ha readaptat especialment  per incorporar  les mesures vigents de seguretat i prevenció de la COVID-19.

Joan Garrido & The Global Band, cancel·lat

A causa de les restriccions per la pandèmia i, especialment, la pròrroga de les restriccions de confinament, el concert de Joan Garrido & The Global Band previst per aquest dissabte 19 de desembre s’ha hagut de suspendre. L’artista havia de presentar, sota la batuta del mestre Francesc Cassú, l’espectacle Christmas songs 4 New Times. L’Auditori de Girona ja ha informat a totes les persones que tenien entrada per gestionar la devolució directa de l’import dels tiquets. 

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.