Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

El Gran Circ de Nadal de Girona proposarà 14 representacions del nou xou “Adrenalina” al pavelló de Fontajau

La setena edició del festival, que tindrà lloc del 25 al 29 de desembre, comptarà amb 25 artistes internacionals i 8 atraccions d’alt voltatge.

El Gran Circ de Nadal torna a Girona amb un nou espectacle titulat Adrenalina: Més enllà dels límits, un conjunt d'emocions i risc fet espectacle La setena edició del festival comptarà amb 25 artistes arribats de 7 països per oferir 8 atraccions d’alt voltatge al llarg de les 14 representacions programades. Es portarà a terme del 25 al 29 de desembre al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. 

L’acte de presentació de la programació ha tingut lloc avui al matí a l’Ajuntament de Girona i ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes; del vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, i del president de Circus Arts Foundation, Genís Matabosch.

L’espectacle s’ha hagut d’adaptar a la COVID-19 i enguany presenta una sèrie de novetats. Per tal d’evitar el moviment de persones s’ha eliminat la mitja part i seran 90 minuts d’actuació ininterrompuda. Per tal d’assegurar que la mascareta es manté posada en tot moment no existiran bar ni crispetes i no es permetrà l’entrada de menjar o beguda en el recinte. Hi haurà tres punts d’accés al pavelló i s’oferirà gel hidroalcohòlic als assistents. La sortida es realitzarà per quatre entrades laterals diferents de les d’entrada. 

Pel que fa a l’aforament, les restriccions del tram actual del Pla d’obertura progressiva d’activitats limiten l’espectacle a un màxim de 500 espectadors, és a dir, gairebé una cinquena part de l’aforament habitual del Circ de Nadal al pavelló. Tot i això s’està pendent de si la Generalitat de Catalunya modificarà aquestes condicions en els pròxims dies. 

Una de les representacions d'aquesta edició, la del dia 29 de desembre, a les 16h, adoptarà la fórmula del “Circ Solidari” amb entrades destinades a persones en situació vulnerable. Una iniciativa que compta amb la col·laboració d’empreses de caire social de la ciutat. 

“El Circ de Nadal és una de les activitats més arrelades a Girona. Aquest any hem hagut de suspendre moltes activitats per la crisi sanitària, de manera que poder gaudir una mica de color i cultura amb el circ és una aposta important que ens pot anar molt bé a tots. Un any més, l’Ajuntament de Girona donarà suport a la iniciativa, que com a bon circ es planteja fer possible el que sembla impossible”, ha afirmat la regidora Glòria Plana Yanes. Per la seva banda, el diputat Albert Piñeira ha ressaltat que “és un luxe tenir a Girona un any més un espectacle de tanta qualitat i, per això, des de la Diputació de Girona, hi donem suport des del seu naixement, el 2014. Aquesta serà una edició diferent, condicionada per la COVID-19, però segur que ens tornarà a sorprendre. Considerem que són necessaris la cultura i el circ, i cal que siguin presencials".

Venda d'entrades
Gran Circ de Nadal
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.