Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El doctor en Filosofia i escriptor, Jordi Pigem, posa punt final al cicle “La vida després de la Covid”

La darrera conferència porta per títol “El sentit de la vida en temps d’incertesa” i tindrà lloc el 9 de desembre, a les 19 h, a través de Zoom.

El cicle “La vida després de la Covid” posarà el seu punt final el pròxim dimecres, 9 de desembre, a les 19 h, amb la conferència El sentit de la vida en temps d’incertesa a càrrec del doctor en Filosofia i escriptor, Jordi Pigem. En ella s’aprofundirà en la dimensió existencial i vital de la pandèmia. 

La trobada servirà per parlar sobre com el dia a dia de l'existència humana ha canviat de manera radical i com es presenta l'horitzó del futur. Pigem explicarà que hi ha senyals d’esperança, però també 
tendències que apunten cap a la deshumanització de l'educació i de les relacions humanes.

Jordi Pigem (Barcelona, 1964) és filòsof de la ciència i escriptor. Doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona, del 1998 al 2003 va ser professor en el Masters in Holistic Science del Schumacher College (Dartington, Anglaterra) i actualment imparteix classes en diversos cursos universitaris. És autor, entre d'altres, d’El pensament de Raimon Panikkar (Premi de Filosofia de l’Institut d’Estudis Catalans, 1999), Bona crisi: Cap a un món postmaterialista, La nova realitat, Intel·ligència vital i Àngels i robots (Premi Joan Maragall, 2016).

El cicle està coordinat per Jordi Pigem i organitzat per l’Escola Municipal d’Humanitats. La conferència es podrà seguir per Zoom entrant al següent enllaç.  Es recomana la inscripció prèvia enviant un correu electrònic a emhu@ajgirona.cat. 

Per a més informació es pot consultar el següent enllaç: www.girona.cat/ccm

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.