Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Núria Graham i “Tinc un paper”, de Marc Parrot i Eva Armisén, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

Núria Graham presenta el nou disc, “Marjorie”, per primera vegada a les comarques gironines. Marc Parrot i Eva Armisén presenten un espectacle per al públic familiar. Es cancel·la el concert de Xavier Díaz-Latorre previst per al divendres 11 de desembre.

Imatge de l'espectacle familiar "Tinc un paper"

L’Auditori de Girona ofereix dues propostes d’alt nivell el pròxim cap de setmana: la presentació a les comarques gironines del nou disc, Marjorie, de Núria Graham (el dissabte 12 de desembre a les 20.30h) i l’espectacle per a públic familiar Tinc un paper de Marc Parrot i Eva Armisén (el diumenge 13 de desembre a les 12 h). Les entrades per a aquestes dues actuacions ja estan a la venda i es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Després de posposar el concert previst a la primavera a causa de la pandèmia, nou mesos més tard Núria Graham presentarà les seves noves composicions a la Sala Montsalvatge (15 euros). Amb tan sols 16 anys, la compositora mig irlandesa mig catalana va publicar el seu àlbum de debut, First Tracks (2015). Poc més de dos anys després va llançar Bird Eyes + In the Cave (EP) i, gairebé a continuació, el seu segon llarg: Does It Ring a Bell? (2017), un àlbum que la va posicionar en l’escena nacional com una artista imprescindible per entendre el folk-pop fet a casa. Però durant aquests dos últims anys, Núria Graham no ha tingut descans. Després d’un tour que la va portar als escenaris dels festivals i sales més rellevants del país, amb incursions a Portugal, Berlín, França i Londres, i després d’haver guanyat un lloc com a compositora i guitarrista de la banda d’Amaia, ara presenta un nou disc: Marjorie (2020). Un àlbum de pop reflexiu, que desprèn lligams amb la Irlanda de la seva família.

Per al públic familiar, el diumenge a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona s’hi podrà veure l’espectacle Tinc un paper, de Marc Parrot i  Eva Armisén (7 euros). Una proposta multidisciplinària en la qual teatre, música i pintura comparteixen escenari per explicar que a les arts escèniques hi ha molts artistes que hi treballen. El músic Marc Parrot explica els oficis i els orígens de l’espectacle a través de les cançons, i l’artista Eva Armisén il·lustra en directe, amb el seu traç vital i optimista, tots els personatges que en Marc canta, posant color a l’escena. Un espectacle recomanat per a nens i nenes entre 5 i 12 anys i les seves famílies.

Pel que fa al concert de Xavier Díaz-Latorre, previst per al divendres 11 de desembre a la Sala de Cambra, s’ha cancel·lat a causa de les extraordinàries circumstàncies actuals que no fan possible la realització de l’actuació. Des de l’Auditori de Girona es contactarà amb totes les persones que tenien entrada per informar-los i procedir a la devolució de les entrades.

Dijous, gòspel amb Stars of Gospel Choir

A més dels concerts de Núria Graham i Marc Parrot i Eva Armisén, aquest dijous 10 de desembre, l’Auditori de Girona acull l’actuació d’Stars of Gospel Choir. Un espectacle musical arrelat en la secular tradició afroamericana, amb unes veus extraordinàries que barregen harmonies captivadores i ritmes impetuosos. El concert, interpretat per John Lee Sanders & The Gospel Messengers, tindrà lloc a les 20.30 h a la Sala Montsalvatge. Els tiquets oscil·len entre els 28, 25 i 18 euros.

Les entrades per a tots els espectacles de l’Auditori de Girona estan a la venda a www.auditorigirona.org. Des de l’equipament s’aconsella al públic portar l’entrada descarregada al mòbil i seguir les recomanacions del personal de sala durant el concert, per a la prevenció de la COVID-19.

Mesures per a la prevenció de la Covid-19
Venda d'entrades
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.