Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’alcaldessa de Girona presenta unes maquetes automuntables de la Catedral de Girona i dels ponts de l’Onyar

Aquest matí ha tingut lloc la presentació d’aquest projecte amb segell gironí

Imatge de la presentació de les maquetes.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presentat aquest matí unes maquetes automuntables inspirades en els edificis i construccions més representatives de la ciutat de Girona i de la província. Es tracta d’un regal innovador i fet a Girona, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona. L’acte de presentació ha tingut lloc aquest matí a la botiga Stein.  

“És un regal curiós i molt atractiu per regalar aquestes festes, però el més important és que té el segell gironí perquè està fet a Girona, a casa nostra. A més, promociona la nostra ciutat difonent les insignes de la nostra ciutat”, ha afirmat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. Per la seva banda, el gerent de l’empresa Encaix, el fabricant de les maquetes, Martí Matamala, ha afirmat que van impulsar aquest projecte amb la voluntat de tenir un regal de Girona. “Hem començat per la catedral de Girona, els ponts de l’Onyar, la pesquera de Banyoles i el pont de Camprodon. Es tracta de construccions que no es troben en el mercat perquè són de difícil comercialització a escala general”, ha explicat.  

Cada paquet incorpora una sèrie de planxes pretallades. Mitjançant un llibret amb les instruccions detallades i gràfiques, es pot anar muntant la maqueta sense cap mena de dificultat. Per a l’elaboració, no es necessita cola, ja que es munta encaixant una peça amb l’altre.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.