Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

El cicle “La vida després de la Covid” tanca la programació de l’Escola Municipal d’Humanitats del 2020

Les properes conferències, en format virtual, tindran lloc el 2 i el 9 de desembre a través de Zoom. Participen en la iniciativa Íngrid Guardiola, Josep Maria Mallarach i Jordi Pigem.

Una quarantena d’assistents van participar en la primera jornada del cicle “La vida després de la Covid”, celebrada el dimecres 25 de novembre a través de Zoom. Sota el títol La vida digital i connectada en un món post-covid, la doctora en humanitats i professora associada del grau de Comunicació Cultural de la UdG, Íngrid Guardiola, va abordar els efectes post pandèmia des d’una dimensió social i tecnològica. 

El pròxim dimecres, 2 de desembre, a les 19 h, el doctor en biologia, Josep Maria Mallarach, aportarà una visió global i ecològica amb la conferència “La pandèmia des de les ciències de la natura: un avís clar i un missatge d'esperança?”. I, finalment, tancarà el cicle Jordi Pigem, filòsof de la ciència i escriptor, amb la ponència “El sentit de la vida en temps d'incertesa”, en la qual repensarà les transformacions sense precedents que estem vivint, des d’una dimensió existencial i vital.

Josep Maria Mallarach és Doctor en Biologia, Màster en Ciències Ambientals i llicenciat en Geologia. És consultor internacional per diverses organitzacions, com ara UINC i UNESCO. També és assessor de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural, membre de la comissió gestora de Conservació.cat i de la Comissió d’Ètica de la Xarxa de Custòdia del Territori, entre altres. 

El cicle està coordinat per Jordi Pigem i és el darrer d’aquest 2020 organitzat per l’Escola Municipal d’Humanitats de Girona. Les pròximes conferències es podran seguir en directe a través de Zoom i posteriorment també es podran veure al canal de Youtube de Girona Cultura. La primera ja es troba disponible en el següent enllaç.

Més informació
Programa del cicle de conferències
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.