Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cicle “La vida després de la Covid” tanca la programació de l’Escola Municipal d’Humanitats del 2020

Les properes conferències, en format virtual, tindran lloc el 2 i el 9 de desembre a través de Zoom. Participen en la iniciativa Íngrid Guardiola, Josep Maria Mallarach i Jordi Pigem.

Una quarantena d’assistents van participar en la primera jornada del cicle “La vida després de la Covid”, celebrada el dimecres 25 de novembre a través de Zoom. Sota el títol La vida digital i connectada en un món post-covid, la doctora en humanitats i professora associada del grau de Comunicació Cultural de la UdG, Íngrid Guardiola, va abordar els efectes post pandèmia des d’una dimensió social i tecnològica. 

El pròxim dimecres, 2 de desembre, a les 19 h, el doctor en biologia, Josep Maria Mallarach, aportarà una visió global i ecològica amb la conferència “La pandèmia des de les ciències de la natura: un avís clar i un missatge d'esperança?”. I, finalment, tancarà el cicle Jordi Pigem, filòsof de la ciència i escriptor, amb la ponència “El sentit de la vida en temps d'incertesa”, en la qual repensarà les transformacions sense precedents que estem vivint, des d’una dimensió existencial i vital.

Josep Maria Mallarach és Doctor en Biologia, Màster en Ciències Ambientals i llicenciat en Geologia. És consultor internacional per diverses organitzacions, com ara UINC i UNESCO. També és assessor de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural, membre de la comissió gestora de Conservació.cat i de la Comissió d’Ètica de la Xarxa de Custòdia del Territori, entre altres. 

El cicle està coordinat per Jordi Pigem i és el darrer d’aquest 2020 organitzat per l’Escola Municipal d’Humanitats de Girona. Les pròximes conferències es podran seguir en directe a través de Zoom i posteriorment també es podran veure al canal de Youtube de Girona Cultura. La primera ja es troba disponible en el següent enllaç.

Més informació
Programa del cicle de conferències
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.