Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona reprograma al mes de desembre els concerts suspesos per Sant Narcís

Les 11 actuacions es faran del 6 al 18 de desembre a l’Auditori de Girona, i els tres euros de l’entrada aniran destinats solidàriament al sector cultural.

Imatge de la roda de premsa

L’Ajuntament de Girona ha reprogramat tots els concerts que es van suspendre durant les festes de Sant Narcís. Es tracta d’onze actuacions musicals que s’havien d’haver fet a finals d’octubre i que finalment es faran entre el 6 i el 18 de desembre a l’Auditori de Girona. Així, ho han explicat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, i el programador de música moderna de l’Auditori de Girona, Natxo Morera de la Vall, aquest migdia en roda de premsa.  

Tots els concerts reprogramats a l’Auditori de Girona tindran una forta càrrega solidària, ja que des de l’Ajuntament de Girona es posa en marxa una campanya de suport econòmic al món cultural. De forma simbòlica i solidària, cada entrada tindrà un preu de 3 euros. Els tiquets es podran adquirir a partir de demà, divendres dia 27 de novembre, a les 12h del migdia a través de la web de venda d’entrades de Girona Cultura.

“La pandèmia continua entre nosaltres. Estem encara lluny d’una situació de plena normalitat. Però la cultura és un bé necessari, essencial. Amb totes les mesures, celebrarem l’activitat musical en un espai estable com és l’Auditori de Girona perquè està demostrat que són espais segurs, perquè la cultura és segura i perquè entre tots la fem segura”, ha afirmat el vicealcalde de Girona, Quim Ayats.

Els concerts començaran el diumenge 6 de desembre amb Orelles de Xocolata (12h) i La Moderna Big Band i Rambalaya (a partir de les 19h). L’endemà, 7 de desembre, Landry El Rumbero (12h) i El Petit de Cal Eril i Chaqueta de chándal (19h). El dimarts 8 de desembre serà el torn de Reggae per Xics (12h) i de Les Anxovetes i David Mauricio (19h). Finalment, el divendres 18 de desembre, Ana Tijoux i Ciudad Jara clouran, a partir de les 19h, la reprogramació de Sant Narcís.

Cal recordar que davant la crisi sanitària per la pandèmia de la COVID-19 no va ser possible que Girona celebrés la seva Festa Major tal com es fa tradicionalment. Però en canvi, es va organitzar un Sant Narcís 100% cultural. Tots els concerts es van preveure a l’Auditori de Girona i al Centre Cultural de la Mercè, i fins i tot s’havia treballat en el parc del Migdia. Pel que fa als actes adreçats a tots els públics, aquests estaven programats de forma descentralitzada als centres cívics i a la Marfà. Però precisament el mateix dia de Sant Narcís es va haver d’anunciar que s’havia de suspendre tota la programació davant les restriccions que el govern de la Generalitat de Catalunya i l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol havien imposat a tot Catalunya. 

“Llavors vam llençar una promesa, un objectiu que avui complim. Malgrat les dificultats, des del govern de Girona mantenim i seguirem mantenint l’aposta per la cultura. Així que reprogramarem i tornarem a reprogramar les vegades que facin falta. Persistents, per la cultura”, ha assegurat el vicealcalde.

Programa d'actes
Auditori de Girona
Venda d'entrades
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.