Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Servei Municipal d’Ocupació organitza una jornada sobre com prevenir i actuar davant l’assetjament sexual en l’àmbit laboral, en el marc del 25N, dia internacional per a l’eliminació de violència vers les dones

L’acte es dirigeix a tota la ciutadania i pretén posar de manifest una de les múltiples formes de violència sexual i per raó de gènere, la que es dóna en l’àmbit laboral, i facilitar recursos per combatre-la.

El dia 25 de Novembre, coincidint amb el dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones, el Servei Municipal d’Ocupació ha programat la sessió Com prevenir i actuar davant l’assetjament sexual en l’àmbit laboral. Es portarà a terme de manera telemàtica, a través de l’aula virtual del Servei Municipal d’ocupació, de 10 a 12h. 

La sessió té com a objectiu comprendre l’assetjament com una manifestació de les discriminacions derivades del sistema sexe gènere, identificar les diferents manifestacions de l’assetjament (sexual, per raó de sexe, d’opció sexual, d’identitat o expressió de gènere) i incorporar eines de prevenció i abordatge de l’assetjament.

La ponent és Georgina González Ollé, llicenciada en dret, agent d’igualtat, pèrit en assetjament laboral, consultora de gènere i membre d’Equilàteres, un equip de professionals procedents dels camps de les ciències socials, de la salut i del dret que treballen per a la implementació del principi d’igualtat d’oportunitats i l’assoliment de l’equitat de gènere en l’àmbit de les organitzacions, des d’una perspectiva feminista i transformadora.

Amb aquest acte, el Servei Municipal d’Ocupació se suma al rebuig a les violències masclistes i afirma el seu compromís per contribuir a la creació d’una societat democràtica, integrada i cohesionada, i per promoure un mercat de treball conciliador i inclusiu. 

L’acte està programat en el marc del "Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris", finançat per part del Servei d’Ocupació de Catalunya. 

Més informació i inscripcions
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.