Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona treballa en la recuperació del camp de futbol del Pont Major malmès pel temporal Glòria

Ara mateix s’estan reparant parets, portes i façanes dels vestidors, i en breu es reconstruirà el mur perimetral que l’aiguat va enderrocar

L’Ajuntament de Girona continua treballant en la recuperació de les instal·lacions esportives del Camp Municipal de Futbol de Pont Major que es varen veure greument afectades pel temporal Glòria del gener passat. Concretament, els treballs de recuperació i manteniment se centren en la substitució de les portes malmeses dels vestidors, així com en la pintura de parets, portes i façanes. En aquest punt, l’aiguat del temporal va arribar a cobrir la zona de vestidors i de bar a una alçada d’uns dos metres, fent malbé gran part de les instal·lacions. 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, avança que “aquestes tasques de restauració s’estan accelerant durant els darrers dies per així poder recuperar l’ús dels vestidors quan les restriccions vigents per la pandèmia de la COVID-19 ho permetin”.

D’altra banda, l’Ajuntament de Girona també ha adjudicat els treballs d’enderroc i reposició de la tanca perimetral del camp municipal que és a tocar del riu Ter. “Està previst que en breu s’iniciïn les obres, preveient que estiguin finalitzades en un termini no superior als dos mesos”, assegura Bertran. L’objectiu d’aquests treballs és la substitució de l’antic mur perimetral de blocs de formigó que delimitava la banda oest del camp de futbol del barri del Pont Major, mitjançant l’enderroc de les parts de mur que van quedar dempeus després de l’embat de la crescuda del riu Ter.

En els pròxims dies, es construirà una nova tanca formada per una petita part de bloc prefabricat de formigó armat i reomplert també de formigó i, en la major part, per una tanca de 4 metres d’alçada de varetes d’acer formant una superfície rígida, recoberta amb pintura de resines epoxi. A banda d’aquests treballs, també està previst refer la instal·lació elèctrica del marcador.

“Estem complint amb el compromís que vam arribar amb els veïns del Pont Major i les entitats esportives que utilitzen les instal·lacions”, assegura el vicealcalde de Girona, Quim Ayats, que insisteix en “les polítiques de potenciació dels clubs i les entitats esportives de base, especialment el femení i aquelles que desenvolupen una funció social, com a element vertebrador de l’estructura esportiva de la ciutat”.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.