Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’ajornen els propers concerts de l’Auditori de Girona davant l’anunci de pròrroga de les mesures per a la prevenció de la COVID-19

L’equipament continua adaptant-se a les mesures i treballa intensament amb artistes i agents per traslladar els concerts a noves dates.

Les noves mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya amplien 10 dies més el tancament dels equipaments culturals catalans. Els propers concerts que s’han vist afectats a l’Auditori de Girona són:

  • 14 novembre: Sílvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band, dins el festival Temporada Alta, traslladat al 22 de desembre de 2020.
  • 15 novembre: Concert del Trio Miura Roozeman Varvara, traslladat al 26 de setembre de 2021.
  • 22 novembre: Ballet de Barcelona, pendent de la nova data.

Els concerts de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) previstos per aquest novembre (dies 27, 28 i 29) es traslladen al mes de juny de 2021. Tot i l’ajornament dels concerts, es manté per a aquest Nadal 2020 el llançament del nou àlbum Emociona’t amb la SCCC: 25 de Música Global i que compta amb cantants com Manu Guix, Elena Gadel o Miki Núñez, entre d’altres. 

Totes les persones que hagin comprat una entrada dels concerts ajornats rebran un correu electrònic amb la informació relativa a les noves dates i les opcions de devolució o bescanvi d’entrades.

L’Auditori de Girona ha adoptat un ferm compromís amb el sector musical, i segueix treballant conjuntament amb els festivals, artistes, agents i promotor per buscar noves dates i fer possible la celebració dels concerts. Recentment, l’Auditori de Girona ha estat nominat als premis ARC 2020 en reconeixement al seu esforç amb el sector durant la pandèmia al costat d’altres nominats com el Cruïlla XXS o el grup Stay Homas.

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.