Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Disseny i gestió de projectes culturals. Giroscopi

El pròxim 12 de novembre, de 10 a 14 h, es durà a terme una jornada professional per a gestors culturals (públics i privats), organitzada conjuntament amb el projecte Giroscopi de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona.

L’activitat es dirigeix a gestors culturals (públics i privats), a tècnics de cultura i a professionals independents de les ICC. Es tracta d’un punt de trobada entre els tècnics de cultura municipal i els professionals independents, on compartir l’experiència viscuda durant el confinament de primavera de 2020 i posar en comú les noves necessitats sorgides a partir dels nous formats digitals. Durant l’activitat, s’oferiran eines i recursos digitals per a la programació d’activitats online.

L’objectiu de l’activitat és ser un motiu de trobada entre els tècnics de cultura municipals i els professionals independents, amb la meta de posar en comú el potencial existent i la col·laboració professional.


Programa:

10.25 h Benvinguda

10.30 h Introducció a la creació de vídeo online. A càrrec de Josep Morató (1 h)

11.45 h Eines gratuïtes per a la creació de continguts. A càrrec de Josep Morató (1 h)

13 h Nocions bàsiques de zoom. A càrrec d'Enrique San Juan (1 h)


Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’activitats de sensibilització, dinamització i conscienciació sobre gestió empresarial dirigit al sector professional de les indústries culturals i creatives i dinamitzat per professionals i/o formadors vinculats directament amb el sector. #ProfessionalsICC
 
Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona


 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.