Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona recull els projectes i experiències educatives de la ciutat per celebrar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora 

Tot el material audiovisual serà ubicat en un mapa interactiu per tal de difondre la capacitat transformadora i de creixement que té l’educació al municipi.

L’Ajuntament de Girona està recollint els projectes i experiències educatives que diferents entitats i institucions duen a terme a la ciutat per celebrar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que té lloc cada any el 30 de novembre. Tots aquells que vulguin participar-hi, han d’enviar un vídeo d’una de les accions educatives que realitzen adreçades a infants, adolescents, adults o gent gran. Tot el material serà ubicat en el mapa interactiu “Girona Ciutat Educadora” per tal de difondre la capacitat transformadora i de creixement que té l’educació al municipi. D’aquesta manera, es vol reconèixer la tasca que realitzen les entitats i que la pandèmia ha posat en joc.  

Els participants tenen temps fins al 20 de novembre per fer arribar els seus vídeos. Es poden gravar amb mòbil, càmera de vídeo o altres dispositius que permetin una bona qualitat d’imatge i so. Han de durar un minut i s’han de penjar a la plataforma de YouTube i enviar l’enllaç a caseta@ajgirona.cat

El mapa, amb totes les experiències educatives recollides, es presentarà el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, el dilluns 30 de novembre. Durant la jornada, també es difondrà per les xarxes socials la lectura d’un manifest interpretat pels actors David Planas i Meri Yanes. En aquesta edició s’ha apostat per no limitar l’activitat a una setmana, sinó que el mapa serà un recurs que s’allargarà en el temps, que estarà obert a tothom i que s’anirà completant més enllà d’aquests dies. 

“Aquest any volem fer un homenatge a tots els agents implicats en l’educació de la ciutat, posant especial èmfasi en l’educació formal però també a la no formal perquè tots fem ciutat, tots fem educació, tots fem ciutat educadora i, per tant, hem d’arribar arreu. És per aquest motiu que hem creat aquest mapa virtual, per poder comprovar com la ciutat s’implica en el procés d’educació d’ella mateixa”, ha afirmat el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.  

La Setmana de la Ciutat Educadora té com a objectiu conscienciar de la importància de l’educació a la ciutat i ratificar el compromís dels governs locals amb l’educació al llarg de la vida com a eina de transformació de la ciutat. Aquest 2020 fa 30 anys que Girona es va subscriure al compromís de la Carta de les Ciutats Educadores, que es va proclamar el 30 de novembre del 1990 a Barcelona. La celebració de les Ciutats Educadores es porta a terme arreu del món i és compartida per prop de 470 ciutats membres de l’Associació Internacional de les Ciutats Educadores (AICE).

Mapa de "Girona, Ciutat Educadora"
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.