Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Detenen tres persones per intentar robar a l’interior d’un bloc de pisos del carrer de Santa Eugènia

L’actuació es va realitzar arran de l’observació que va fer una parella d’agents que treballava en tasques de seguretat ciutadana

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir, dia 3 de novembre, tres persones com a presumptes autores d’un robatori a l’interior d’un domicili del barri de Sant Narcís en grau de temptativa. Els fets van succeir al voltant de les 21 h, a l’immoble situat al carrer de Santa Eugènia núm. 64.

Mentre realitzaven tasques de seguretat ciutadana per la zona, dos agents no uniformats van observar dos homes que vigilaven i controlaven un edifici situat a l’altura del carrer de Santa Eugènia amb l’avinguda de Sant Narcís. Davant d’això, els policies van iniciar un dispositiu de vigilància i van comprovar com les dues persones controlaven en tot moment l’entrada i sortida de l’edifici i miraven cap a les plantes superiors. A més, una tercera persona es va apropar a ells. 

Tot seguit, van copsar com els dos homes es van apropar a la porta d’accés a l’immoble i la van obrir amb un objecte que portaven a la butxaca. Mentrestant, la tercera persona controlava des del carrer. Davant dels fets, els dos agents van demanar el reforç d’una unitat. 

En el moment que les persones van sortir de l’immoble, van ser aturades i identificades pels policies. Un cop comprovat que havien realitzat actes preparatoris per robar a l’interior de quatre pisos de l’immoble, van ser detinguts per temptativa de robatori a l’interior de domicili. Es tracta de dos homes de 39 i 26 anys, i d’una dona de 37 anys, que un cop detinguts han passat a disposició dels Mossos d’Esquadra. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.