Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

“Les Veus del MOT” s’avancen a l’edició del 2021, que tindrà lloc entre el 18 i el 27 de març

Els autors de la pròxima edició del festival s’adrecen als lectors en uns vídeos breus per reflexionar sobre el procés creatiu i els efectes de la interdisciplinarietat en la seva obra. El MOT 2021, que recuperarà el programa ajornat per la COVID-19, explorarà les diverses disciplines artístiques que viuen i conflueixen en els llibres.

El Festival MOT presenta “Les Veus del MOT” una sèrie de vídeos breus recollits al web de l’esdeveniment en què els autors convidats s’adrecen directament als lectors per revelar què significa per a ells la creació i per desgranar les maneres en què la multidisciplinarietat ha afectat la seva obra. Aquesta primera presa de contacte entre autor i lector vol ser una prèvia de la trobada més llarga i presencial que tindrà lloc durant les setmanes del MOT 2021. El festival literari està organitzat per l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament d’Olot.

L’edició 2020 es va cancel·lar a les portes de la inauguració a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. Aquesta cancel·lació va ser, en realitat, un ajornament, ja que la voluntat del festival és reprogramar totes les activitats previstes el pròxim mes de març. Concretament, el MOT tindrà lloc a Girona entre 18 i el 20 de març, i després continuarà a Olot entre el 25 i el 27 de març. 

“Crear. Un collage que creix amb les paraules” és el lema que vertebrarà l’edició 2021 del Festival MOT, comissariat per la historiadora de l’art Glòria Bosch. Els autors convidats destaquen per la manera com han reflectit el procés creatiu en la seva obra, una obra que és el resultat d’aquest collage vital a què fa referència el lema. La comissària també ha volgut comptar amb creadors que treballen en diferents àmbits artístics, amb la riquesa que aquesta multidisciplinarietat afegeix a la seva producció. Entre els autors que visitaran Girona i Olot el pròxim mes de març figuren Manuel Baixauli, Tracy Chevalier, Rodrigo Fresán, Jordi Lara, Bernardo Atxaga, Heather Rose, Sergi Belbel, Irene Solà, Jaume Coll Mariné i Lana Bastašić.

A “Les Veus del MOT”, prop d’una vintena dels autors convidats al MOT 2021 s’aturen a reflexionar sobre el seu procés creatiu i sobre la manera en què l’han traduït en paraules a les seves novel·les. Així mateix, en el cas dels convidats que combinen disciplines com la dramatúrgia, la música o la pintura amb la narrativa, els autors aprofundeixen sobre la confluència d’aquestes arts en la seva obra creativa. “Les Veus del MOT” plasmades en vídeos de pocs minuts de durada, han quedat recollides al canal de YouTube del Festival MOT, i també s’hi pot accedir des del web del festival.

Festival MOT
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.