Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona Emprèn ha ajudat 55 joves a sol·licitar l’ajut de Garantia Juvenil per constituir-se com a treballadors autònoms

El servei municipal de suport a l’emprenedoria ha ajudat a sol·licitar 550.000 euros a joves que inicien el seu projecte empresarial

El passat 15 d’octubre finalitzava el termini per a joves del programa Garantia Juvenil a sol·licitar un ajut de fins a 10.000 euros per a constituir-se com a treballadors autònoms.

El servei Girona Emprèn ha ajudat diversos joves interessats en aquest suport en la creació del seu negoci a la tramitació de l’ajut. En total són 55 els i les joves que han tingut suport directe en la gestió del tràmit, de les quals 7 ho han fet gràcies a la visualització dels vídeos tutorials realitzats per Girona Emprèn i algun suport puntual via telefònica o correu electrònic. Els altres 48 han estat atesos presencialment per la gestió del tràmit i l’alta d’activitat. S’ha sol·licitat un total de 550.000 euros per a joves del territori. En aquests moments la Generalitat de Catalunya ja ha començat a enviar les resolucions d’atorgament. 

Els vídeos informatius elaborats per Girona Emprèn per tal que els i les joves poguessin conèixer els requisits i els passos a seguir per a fer el tràmit han estat visionats per més de 821 persones a Youtube. 

Girona Emprèn ha elaborat diversos vídeos que, com aquests volen ajudar a fer arribar a les persones que han engegat una activitat empresarial els possibles ajuts als quals es poden acollir, així com altres informacions d’interès al voltant del fet emprenedor com la quota d’autònoms, la capitalització i compatibilització de l’atur, etc. 
 

Enllaç a la llista de reproducció
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.