Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona s’adapta a les noves restriccions de la Generalitat de Catalunya

Se suspenen les activitats esportives no professionals i les activitats culturals, incloses les programades per Sant Narcís.

L’Ajuntament de Girona s’adapta a les noves restriccions anunciades per la Generalitat de Catalunya per intentar reduir el nombre de contagis de la COVID-19. Des del consistori s’està analitzant totes les mesures anunciades pel govern català, per aplicar-les a tots els serveis públics municipals tan bon punt siguin efectives. 

Entre el que se suspèn, hi ha totes les activitats i competicions esportives, excepte l’esport professional, i també totes les activitats culturals. En aquest sentit, se suspenen totes les activitats que s’havien mantingut incloses dins la programació cultural de Sant Narcís. 

El vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, assegura que "s'ha treballat fins a darrera hora perquè tots els concerts, actes culturals i populars es poguessin fer a través d'streaming, però finalment no ha estat possible davant les circumstàncies". "Suspenem l'activitat però ja ens posem a treballar per reprogramar els actes tan bon punt sigui possible", remarca Ayats. 

D’altra banda, recorda que les biblioteques municipals només oferiran el servei de préstec i que els museus es veuen obligats a rebaixar el seu aforament al 33%. L’activitat cultural fora de la programació de Sant Narcís també quedarà suspesa, com ara els concerts a l’Auditori o l’activitat al Teatre Municipal. Des de l’Auditori es posarà en contacte amb els usuaris dels concerts programats per Sant Narcís. 

L’alcaldessa de Girona Marta Madrenas ha recordat que la situació sanitària és complicada, i ha demanat a la ciutadania un altre esforç per contenir la pandèmia i poder tornar a oferir activitats i recuperar l’activitat econòmica. “En la primera onada la clau de l’èxit va ser la solidaritat de la gent, i tot i que ara s’està fent molt més dur, tornarem a tenir aquesta solidaritat. Hem de pensar en la salut de tots i totes i en la salut de la nostra economia, hem d’ajudar en el que puguem als nostres comerços, bars i restaurants, o a la nostra cultura i al nostre esport, perquè en viuen moltes famílies. I tot i que són espais segurs, ens cal evitar la interacció social per poder-nos recuperar el més aviat possible”, ha remarcat.

Totes aquestes mesures restrictives estaran vigents fins que la Generalitat de Catalunya faci modificacions i en funció de l'evolució de la pandèmia.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.