Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Comencen els concerts de Sant Narcís a l’Auditori de Girona amb pràcticament totes les entrades reservades

Seguint els protocols de seguretat establerts, totes les actuacions tenen un aforament màxim del 50% i acabaran abans de les 22 h

Els concerts de Sant Narcís a l’Auditori de Girona comencen avui amb pràcticament totes les entrades reservades. Actuacions com les de Doctor Prats, Ana Tijoux, Ciudad Jara i els Balls de la Imatgeria tenen les entrades exhaurides; només queden algunes butaques lliures pel concert inaugural d’avui de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, a les 20.30 h. I, pel que fa als concerts tradicionals, La Principal de la Bisbal, Cor Maragall i Terra Endins, s’han venut el 50% dels tiquets.

Com és tradició, l’Auditori serà l’escenari del concert de La Principal de La Bisbal (29 d’octubre, a les 12 h) i el concert del Cor Maragall (1 de novembre, a les 12 h). Com a novetat, i amb motiu de les restriccions a causa de la pandèmia, l’equipament també acull enguany cinc propostes musicals més, que conformen els concerts de Sant Narcís. Totes les actuacions previstes per aquests dies tindran lloc sense pausa i finalitzaran abans de les 22 h, tal com estableixen les darreres mesures de les autoritats sanitàries i el PROCICAT.

La Principal de La Bisbal, consolidada com la cobla catalana de més prestigi (Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya), ha obtingut un gran nombre de guardons, entre els quals destaca la Creu de Sant Jordi, i ha estat una autèntica ambaixadora de la cultura catalana. El grup oferirà a Girona el seu tradicional concert de cobla sota la direcció del mestre Francesc Cassú. El Cor Maragall, sempre cercant l’originalitat en les seves propostes i liderat per Sara Pujolràs, interpretarà un programa de caràcter optimista titulat “Cantem”. 

Doctor Prats (29 d’octubre, a les 20.30 h) inundarà l’escenari amb estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l'ska, el rock, l’electroswing o el dubstep amb essències de les tribus Sioux. L’endemà serà el torn de la cantautora franco-xilena de gran prestigi internacional, Ana Tijoux (30 d’octubre, a les 20.30 h), que arriba per primer cop a Girona. Filla d’exiliats xilens de la dictadura de Pinochet, és la cantant xilena que protesta a ritme de hip hop. I dissabte, l’Auditori acollirà primer els Balls de la Imatgeria de la ciutat de Girona (31 d’octubre, a les 12 h) i al vespre el concert de Ciudad Jara (31 d’octubre, a les 20.30 h). Ciudad Jara és el nou projecte de Pablo Sánchez, qui ha sigut durant més de 10 anys cantant i compositor de la banda valenciana La Raíz. Tancarà el programa Terra Endins (1 de novembre, a les 18 h) amb les seves havaneres. 

Els concerts de Doctor Prats, Cor Maragall i els Balls de la Imatgeria s’emetran en directe per TV Girona, Girona FM (menys el Cor Maragall) i la web de l’Ajuntament de Girona. Per girona.cat i la ràdio també s’emetran les actuacions de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Ana Tijoux i Ciudad Jara. Per aquests mateixos canals també es difondran altres actes com la Missa de Sant Narcís (29 d’octubre, a les 11 h). Tota la programació es pot consultar al següent enllaç

L’Auditori de Girona compleix els protocols de seguretat per a la prevenció de la COVID-19, i els concerts d’aquests dies tindran un aforament màxim del 50%. Es recomana al públic portar l’entrada descarregada al mòbil, arribar a l’Auditori a l’hora assignada a l’entrada, portar la mascareta en tot moment i seguir les recomanacions del personal de sala durant el concert per a la prevenció de la COVID-19. 

Podeu consultar tota la programació a girona.cat/santnarcis. Les imatges de les actuacions us les podeu descarregar aquí i consultar les recomanacions en el següent enllaç.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.