Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Jornada online: Ajudes econòmiques públiques a les empreses culturals. Comparem i aclarim dubtes (ICEC, Ministeri, SOC)

Els dies 1 i 3 de desembre, de 10 a 12 h

Els dies 1 i 3 de desembre, de 10 a 12 h, L’Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC) organitza una activitat en línia dirigida a empreses, professionals i emprenedors de les ICC.

Les indústries culturals i creatives estan molt acostumades a demanar subvencions per projectes creatius, però, què hem de fer quan és l’empresa la que necessita finançament públic? La crisi de la COVID-19 ha provocat que molts autònoms i petites empreses s’hagin vist amb la necessitat de demanar ajuda per a poder sobreviure com empresa. 

En aquest taller conduit per FACTO COOP. es resoldran alguns dubtes sobre les similituds i les diferències entre els diferents tipus de subvencions i coneixerem els elements clau que cal tenir present quan demanem una subvenció a l’ICEC, el SOC, al Ministeri de Cultura; o si necessitem un préstec. Coneixerem el funcionament general de les subvencions, del seu procés i les obligacions vinculades. 

La sessió teòrica es complementarà amb exemples pràctics de convocatòries reals.
  
FACTO COOP, és una cooperativa de treball associat especialitzada en serveis de gestoria/assessoria, consultoria i formació a empreses cooperatives i organitzacions de l’economia social i solidària (ESS).

Treballen des de la proximitat, la qualitat i la responsabilitat perquè les entitats puguin assolir els seus objectius. A Facto comparteixen els valors que impulsen les entitats de l’ESS. El seu model de negoci està basat en la proximitat, i per això formen part de les xarxes d’ESS i cerquen impulsar-les. Estan situats físicament a Barcelona, Vilanova i la Geltrú i Mataró.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’activitats de sensibilització, dinamització i conscienciació sobre gestió empresarial dirigit al sector professional de les indústries culturals i creatives i dinamitzat per professionals vinculats directament amb el sector. #ProfessionalsICC
 
Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.