Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona difon en una plataforma els bars, restaurants i cafeteries que fan servei a domicili o per emportar

L’objectiu és donar suport i visibilitat als establiments que s’han vist obligats a tancar a causa de la COVID-19. La pàgina web acull, inicialment, 79 locals que ofereixen aquests serveis i s’espera anar ampliant la llista en els pròxims dies

L’Ajuntament de Girona ha difós en una plataforma els bars, restaurants i cafeteries de la ciutat que ofereixen servei a domicili i per emportar. “La iniciativa té per objectiu donar suport i visibilitat als establiments que s’han vist obligats a tancar per les noves restriccions decretades pel PROCICAT per frenar la propagació de la COVID-19. És un sector que està patint molt i des de l’Ajuntament estem decidits a tirar endavant totes aquelles mesures que els puguin ajudar i que estiguin al nostre abast, com aquesta que presentem avui”, ha afirmat la tinent d’alcaldia de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes. 

Dins de la pàgina web girona.cat/turisme/restauracio es poden trobar les dades de contacte dels establiments, els quals estan ordenats per diferents categories: cuina de mercat, cuina casolana, cuina internacional, tapes, braseria, marisqueria, entre altres. De cada local, es detalla quin tipus de servei ofereixen: a domicili o per emportar. A més, s’està treballant en un mapa que permetrà localitzar tots els establiments. 

Aquesta informació també està recollida a la Girona App, dins de l’apartat d’informació pràctica – serveis de restauració. Allà s’hi poden trobar, localitzats en el mapa, els establiments que ofereixen el servei a domicili o per emportar. L’aplicació mostra els locals més propers que té l’usuari o usuària, segons la ubicació del dispositiu mòbil. 

D’aquesta forma, la ciutadania pot consultar en un mateix espai tots els locals que mantenen les seves cuines i forns en marxa. A més, des d’aquí es pot accedir als webs dels establiments per consultar la carta.  

Per dur a terme aquesta iniciativa, el consistori s’està posant en contacte amb els establiments de la ciutat per tal que se sumin a la iniciativa. De moment, un total de 79 cafeteries, bars i restaurants de Girona han notificat que realitzen el servei per emportar o a domicili. Concretament, 7 bars i cafeteries i 72 restaurants. Per tal que se sumin encara més locals, s’ha realitzat una crida per les xarxes socials. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.