Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Paul Lewis, un dels pianistes més aclamats de la seva generació, actua dijous a l’Auditori amb un programa íntegrament dedicat a L. Van Beethoven

L’activitat musical continua divendres amb la Black Music Big Band i diumenge amb dos concerts dels Stay Homas. Seguint els protocols de seguretat establerts, tots els concerts de l’Auditori tenen un aforament màxim del 50%.

Cinc anys després de la seva darrera presentació a l’Auditori de Girona, l’any 2015 amb les tres darreres sonates per a piano de Beethoven, Paul Lewis ha crescut exponencialment. Després d’haver enregistrat per Harmonia Mundi la integral de Sonates i Concerts per a piano de Beethoven, a més de la integral per a piano de Schubert, l’artista pot considerar-se un dels poetes del teclat més destacats de l’escena actual.

Lewis oferirà a l’Auditori la seva versió de la coneguda Sonata Clar de lluna i les 33 Variacions Diabelli amb un so treballat, ple de sensibilitat i subtilesa que el caracteritzen.
L’activitat musical segueix el divendres a càrrec de la Black Music Big Band, amb un concert solidari, la recaptació del qual es destinarà a la Fundació Oncolliga Girona. Diumenge, una de les cites més esperades: els Stay Homas oferiran dues sessions, a les 12h i a les 19h, i les entrades estan pràcticament exhaurides. Aquests dos concerts s’inclouen dins el Black Music Festival de Girona.

L’Auditori de Girona compleix els protocols de seguretat per a la prevenció de la COVID-19, i els concerts d’aquest cap de setmana tindran un aforament màxim del 50%. Es recomana al públic portar l’entrada descarregada al mòbil, arribar a l’Auditori a l’hora assignada a l’entrada, portar la mascareta en tot moment i seguir les recomanacions del personal de sala durant el concert per a la prevenció de la COVID-19.

Auditori de Girona
Recomanacions COVID-19 per venir a l’Auditori de Girona
Black Music Festival
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.