Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona treballa perquè es puguin dur a terme totes les activitats dels espais cívics cancel·lades per la COVID-19

El consistori vetllarà perquè les propostes que s’han vist anul·lades es puguin fer en línia o es reprogramin quan la situació sanitària ho permeti. La programació de noves activitats als equipaments municipals s’ha aturat amb l’objectiu de frenar la propagació de la COVID-19

L'Ajuntament de Girona ha cancel·lat la majoria d'activitats als centres cívics i ha aturat la programació de noves activitats a tots els equipaments municipals de la ciutat que encara no estaven previstos. Es tracta d’una de les mesures que el govern gironí emprendrà tenint en compte l’evolució de la pandèmia i les darreres restriccions decretades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, concretades ahir per part del PROCICAT. La mesura s’aplicarà partir d’avui mateix, i almenys fins al dia 31 d’octubre, amb la intenció de frenar la propagació de la COVID-19. 

En aquest sentit, el consistori ha anul·lat les iniciatives grupals previstes als centres cívics, locals socials i espais cívics municipals, excepte en tres condicions: en el cas d’activitats d'intervenció socioeducativa, de lleure educatiu i d'educació en el lleure d'infants i adolescents, així com en els programes de suport juvenil; d’activitats d'intervenció social personal que s’adrecin a determinats col·lectius com el de l'atenció a les dones, la salut mental, la immigració, les addiccions, o l'integració social, i en el cas de les activitats essencials amb funció social, corresponents als serveis personals de perruqueria i podologia.

Per contra, es permeten els actes i espectacles culturals, sempre d'acord amb les mesures d'aforament i prevenció vigents que regeixen el sector cultural.

A més, l’Ajuntament vetllarà perquè es puguin dur a terme totes les activitats dels espais cívics cancel·lades per la COVID-19. En aquest sentit, es treballarà per tal que les propostes dels centres cívics, locals socials i espais cívics municipals que s’han anul·lat es puguin fer en línia, i perquè totes les activitats d’equipaments municipals que s’hagin de dur a terme de forma presencial es reprogramin quan la situació sanitària per la COVID-19 ho permeti. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.