Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona impulsa un espai de reflexió ètica sobre els serveis socials

Es tracta d’una eina consultiva que aporta reflexió i recomanacions per millorar les pràctiques professionals i l’atenció a les persones

L’Ajuntament de Girona ha impulsat l’Espai de reflexió ètica en serveis d’intervenció social (ERESS). Es tracta d’una eina consultiva propera i fàcilment accessible pels professionals que aporta reflexió i recomanacions davant de casos o situacions que generin conflicte de caràcter ètic en l’àmbit dels serveis socials. La primera reunió va tenir lloc el passat 9 d’octubre.   

“Amb la implementació d’aquest espai dins de l’Àrea de Drets Socials volem incidir en la millor qualitat dels serveis així com en la cura dels professionals i les persones ateses”, ha afirmat la regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Girona, Núria Pi.

Els objectius són promoure la sensibilització i la formació en valors ètics als serveis; fomentar i difondre bones pràctiques professionals i organitzatives en els serveis socials mitjançant l’elaboració de protocols, criteris i recomanacions; i col·laborar en l’educació sobre l’ètica en l’ús responsable dels serveis públics per la població.

Els ERESS es componen de professionals dels serveis socials i comunitaris que, voluntàriament i després d’una formació reglada en ètica aplicada a la intervenció social, es troben de manera sistemàtica per millorar la gestió i la intervenció en l’àmbit dels serveis socials. A Catalunya hi ha una cinquantena d’ERESS constituïts, ja sigui en administracions locals com en entitats del tercer sector i serveis específics. Els ERESS són reconeguts pel Departament de Treball Afers Socials i Famílies, i amb el suport del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.