Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona suspèn la Fira de Mostres davant les noves restriccions per frenar la COVID-19

Estava previst celebrar l’esdeveniment del 28 d’octubre a l’1 de novembre, i hi havia 102 expositors confirmats.

L’Ajuntament de Girona ha decidit suspendre la Fira de Mostres, que havia de celebrar-se del 28 d’octubre a l’1 de novembre coincidint amb les Fires de Sant Narcís, per les noves restriccions que el PROCICAT preveu aplicar a tot Catalunya a partir de demà per frenar l’expansió de la COVID-19. “Lamentem molt haver de cancel·lar la fira perquè aquest era l’espai per mostrar que el dinamisme econòmic no decau, que estem actius i que tots els sectors econòmics treballen per sortir d’aquesta situació al més aviat possible”, ha afirmat avui l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, en declaracions als mitjans de comunicació.  

Aquests dies, s’està revisant la programació de les Fires de Sant Narcís per adaptar-la al nou escenari que es planteja. “Estem treballant intensament i la setmana que ve el vicealcalde explicarà totes les afectacions que puguin patir les Fires davant la situació actual, calen uns dies de marge per analitzar-ho”, ha afirmat Madrenas, destacant que primer cal que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ratifiqui les mesures plantejades per la Generalitat de Catalunya per frenar el virus. 

Aquest matí, l’alcaldessa ha convocat el comitè assessor municipal per analitzar les restriccions que el govern català preveu aplicar per així estar preparats un cop entrin en vigor. A la trobada hi han assistit tots els regidors de l’equip de govern i responsables tècnics dels departaments municipals. 

D’altra banda, l’alcaldessa i la tinent d’alcaldia de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, es van trobar dimecres al vespre amb els màxims representants dels agents econòmics i socials majoritaris de la ciutat. La reunió, celebrada a l’Ajuntament, va comptar amb el president de PIMEC, Pere Cornellà; el secretari general de les comarques gironines de la UGT, Xavier Casas; la secretària general de CCOO a les comarques gironines, Belén López; i el president de FOEG, Ernest Plana.

El motiu de la trobada va ser valorar la situació econòmica de la ciutat i l’evolució del mercat laboral, en el context de la pandèmia originada per la COVID-19. També es va parlar de possibles propostes per col·laborar amb l’objectiu de reduir les conseqüències sobre els sectors productius de Girona i el mercat laboral, i es van analitzar les darreres mesures preses per minimitzar el risc de contagi, així com les hipòtesis d’evolució de futur de la pandèmia.

Es va arribar al compromís de treballar pel desenvolupament econòmic i l'ocupació de la ciutat de Girona, i molt concretament de compartir plans de treball quant a la diagnosi de la situació econòmica real i per la formació ocupacional per tal de reduir la taxa d'atur a la ciutat. Per això es mantindran trobades periòdiques amb aquests objectius.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.