Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona manté 15 dies més les restriccions per evitar la propagació de la COVID-19

El consistori ha pres aquesta decisió després que el Procicat hagi prorrogat 15 dies les mesures a la ciutat de Girona i Salt

L’Ajuntament de Girona mantindrà 15 dies més les noves mesures que es van implementar el 16 de setembre per frenar la propagació de la COVID-19 a la ciutat. El consistori ha pres aquesta decisió després que el Procicat hagi prorrogat 15 dies més les restriccions a la ciutat de Girona i Salt. D’aquesta manera, des d’avui i fins al 15 d'octubre es mantenen les mesures per reduir la mobilitat personal i restringir el contacte social.

“Les mesures que hem pres estan donant resultats per anar reconduint la situació, però encara tenim camí per córrer per rebaixar els indicadors, i hem de mantenir el semàfor vermell que vam engegar fa quinze dies. És imprescindible treballar per la recuperació econòmica i social de la ciutat, i això només ho podrem fer des d’una situació de control del coronavirus a Girona i al nostre entorn”, ha afirmat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

A més, a la ciutat de Girona seguirà estant prohibit l’ús dels parcs infantils, de les pistes poliesportives d’ús lliure i dels parcs de salut de la ciutat. Tampoc es poden fer pícnics als punts habilitats per a aquesta finalitat ni a les hortes de Santa Eugènia, on sí que es pot accedir amb normalitat tant per passejar-hi, com per fer-hi esport o treballar als horts. De fet, els parcs i jardins de la ciutat estan oberts, si bé es demana a la ciutadania que respecti les normes de seguretat sanitària marcades per la Generalitat de Catalunya. I, de moment, la muralla es manté tancada.

Els pròxims dies es continuarà regulant l’aforament de diversos equipaments de Girona. Al Mercat del Lleó es controla l’accés per limitar l’aforament màxim permès dins les instal·lacions. En el cas dels mercats a l’aire lliure de la Devesa i de Can Gibert, s’han intensificat els controls per garantir el compliment de les distàncies de seguretat i les mesures d’higiene. 

Respecte a l’àmbit esportiu, es permet la celebració de partits professionals amb assistència de públic, sempre que es respectin les directrius del Procicat. A les competicions d'equips base, s'ha realitzat un estudi equipament per equipament per tal d’adaptar l’aforament i les mesures de seguretat. D’altra banda, es manté la suspensió de partits de caire amistós que es facin en instal·lacions esportives municipals.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.