Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza un simposi virtual sobre el nou escenari cultural marcat per la COVID-19

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes

L’Ajuntament de Girona organitza, els dies 20 i 21 d’octubre, un simposi virtual sobre el nou escenari cultural marcat per la COVID-19. La trobada va dirigida a professionals del sector i té per objectiu desenvolupar estratègies que col·laborin a la legitimació social i a la reducció de les desigualtats d’accés i contribució a la cultura. Aquesta és una de les actuacions previstes dins del PECT Indústries Culturals i Creatives i per participar-hi cal fer inscripció prèvia a través del següent enllaç.  

“L’objectiu del PECT és la professionalització del sector cultural de Girona i de tot el territori, un objectiu que amb la pandèmia i els efectes que ha tingut ara és més necessari que mai, especialment en aquest sector. A Girona estem fent de la cultura un motor econòmic, i per això cal promoure eines com aquest simposi, on els mateixos professionals debatran i proposaran accions perquè la reactivació sigui el més ràpid i eficaç possible”, ha afirmat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes. 

En el marc del context actual provocat per la pandèmia de la COVID-19, el desenvolupament de públics és un element de gran importància estratègica i un dels majors reptes que afronta el sector cultural. El simposi virtual convida els operadors culturals a reflexionar conjuntament sobre la qüestió, amb l’objectiu d’ajudar-los a preveure el nou context i facilitar que s’hi adaptin de forma exitosa, de manera que puguin desenvolupar estratègies de desenvolupament de públics que col·laborin a la legitimació social i a la reducció de les desigualtats d’accés i contribució a la cultura. 

El simposi comptarà amb nombrosos experts i ponents de renom com són el director general de la Fundación Montemadrid, José Guirao; el director del programa de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, Lluís Bonet; la professora de la UOC i UIC, Elena Neira; la directora general de l’Institut Nacional de Belles Arts i Literatura de Mèxic, Lucina Jiménez; el director d’ICC Consultors, Xavier Fina; la directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó; l’investigador de la UAB, Nicolás Barbieri; el CEO de Teknecultura, Ferran López; i la coordinadora de la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona, Lada Servitja. 

El consistori gironí promou i organitza aquesta iniciativa a través del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Per a més informació sobre el simposi es pot consultar el següent enllaç
 

Cartell
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.