Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La programació del cicle de talents emergents «A Prop» continua després de les vacances 

Des d’avui i fins al 31 d’octubre, els centres cívics i biblioteques acolliran 14 propostes artístiques.

Imatge promocional de l’espectacle: Topografia del Moviment

El cicle de talents emergents “A prop” reprèn avui la seva programació després de les vacances. Fins al 31 d’octubre, l’Ajuntament de Girona ha programat 14 propostes artístiques en diferents centres cívics i biblioteques de la ciutat. La iniciativa, de petit format i de proximitat, té com a objectiu donar visibilitat a talents emergents de les comarques gironines. 

Aquest juliol es van poder veure fins a 13 propostes artístiques a centre cívics, biblioteques i a L’Estació Espai Jove. Ara, durant els mesos de setembre i octubre, continua la programació amb 14 propostes més que inclouran música, teatre, dansa, dibuix, fotografia i poesia, entre d’altres. El tret de sortida d’aquesta segona part serà avui al Centre Cívic Pla de Palau amb Topografia del Moviment, una peça de dansa performativa amb acompanyament de so i text en directe que explora la transformació del cos i el seu volum a partir del moviment i de la projecció en l'espai d'una retina lineal en blanc i negre.

Les activitats es portaran a terme al Centre Cívic Onyar, al Centre Cívic Ter, al Centre Cívic Sant Narcís, al Centre Cívic Pont Major, al Centre Cívic Pla de Palau, a la biblioteca Antònia Adroher, a la biblioteca Just M. Casero, a la biblioteca Ernest Lluch i a la Salvador Allende. Totes les propostes són gratuïtes, algunes d’elles amb reserva prèvia, i se celebraran en espais exteriors i interiors adaptant-se a les mesures d’higiene i seguretat prescrites en els plans de desconfinament del PROCICAT. 

L’objectiu de l’“A prop” és detectar i captar el talent emergent de les indústries culturals i creatives del territori gironí i impulsar un circuit d’exhibició de petit format que funcioni com a aparador i programa pilot d’introducció al mercat de projectes dels creadors i la indústria associada.

L’Ajuntament de Girona promou i organitza aquest cicle a través del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona. La gestió integral del cicle és de Baowatt.

Tota la informació de la programació, horaris i espais la trobareu al web del cicle i a les xarxes socials de Girona Cultura, així com a través de l’etiqueta #apropGirona. 

Cicle “A prop”
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.