Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Temporada Alta protegeix la producció del país i aposta per la creació catalana en plena pandèmia

El 2 de setembre es va presentar la programació del XXIX Temporada Alta que tindrà lloc del 7 d'octubre al 8 de desembre de 2020.

Temporada Alta viurà aquesta tardor una edició especial que estarà marcada per la crisi social i sanitària que està afectant, entre d’altres, al món de la cultura. La 29a edició vol ser una mostra de continuïtat amb tots els eixos que des de fa anys conformen el festival: internacionalització, suport a la creació i autoria del país i creació contemporània, vinculació amb els espectadors i la ciutadania i impuls de projectes socio-educatius. Alhora, malgrat la reducció del 30% del pressupost respecte l’edició anterior, Temporada Alta presenta una edició amb una xifra d’espectacles al voltant de les 100 propostes entre la programació Presencial (69 propostes) i l’anomenada A distància.

El festival d’arts escèniques tindrà lloc entre el 7 d’octubre i el 8 de desembre, transformat, per tal d’aprofitar les noves oportunitats que, malgrat tot, brinda la situació actual. Per primera vegada la programació inclourà també propostes digitals i innovadores: el festival A distància permetrà experimentar amb nous formats i establir nous vincles amb els espectadors, més enllà del teatre presencial. Les propostes en format digital es presentaran, de forma més detallada, pròximament.

En el decurs de les 10 setmanes que durarà el festival, la programació incorpora propostes internacionals (10) amb grans noms de l’escena mundial, una xifra molt rellevant ateses les dificultats de mobilitat i la crisi del sector. En aquesta edició destaquen especialment les produccions i coproduccions del festival (20) i les obres de dramatúrgia i creació catalanes (52), amb un total de 21 estrenes.

Temporada Alta ha adaptat els espais d'exhibició per complir la normativa vigent de seguretat sobre la COVID-19 aprovada pel PROCICAT, garantint un accés i sortides de sala esglaonats, amb mesures de distanciament i dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada dels teatres, amb ús de mascareta i amb aforaments que no superaran el 50% o el percentatge autoritzat en cada moment i serà obligatori l’ús de mascareta durant les funcions.

Les sales seran desinfectades complint els protocols, abans i després de cada funció. Julio Manrique serà l’encarregat d’inaugurar la nova edició amb l’estrena d’un espectacle produït per Temporada Alta que també es podrà veure per streaming. Bouvetøya (la necessitat d’una illa), escrita a quatre mans entre Julio Manrique, Cristina Genebat, Ivan Benet i Sergi Pompermayer, parteix de la novel·la Fahrenheit 451 de Ray Bradbury i de l’obra La Tempesta, de William Shakespeare, per construir una ficció en un lloc remot, fràgil i improbable on cal preservar el coneixement i la cultura.

FONT: Temporada Alta 02/09/2020

Nota de premsa
Temporada Alta 2020
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.