Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’exsergent Ana Belén Martínez pren possessió com a nova inspectora de la Policia Municipal de Girona

Amb una llarga trajectòria professional, des del 2005 forma part de la Policia Municipal on ha treballat en diverses unitats del cos. Actualment era sergent i ha sigut la guanyadora del procés selectiu de sotscap.

L’exsergent Ana Belén Martínez ha pres possessió aquesta setmana com a nova inspectora sotscap de la Policia Municipal de Girona, després de superar el procés selectiu que es va convocar fa pocs mesos. L’acte, que va tenir lloc el dimarts a la Sala de Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Girona, va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i de l’intendent de la Policia, Joan Jou.

Nascuda a Tossa fa 45 anys i diplomada en Ciències Empresarials i Dret, Ana Belén Martínez va iniciar la seva carrera policial l’any 2000 en el cos dels Mossos d’Esquadra, sent la primera de la 14a promoció policial. Va treballar a diferents comissaries de la província de Girona i també a l’àrea de suport Regional. L’any 2005 va entrar al cos de la Policia Municipal de Girona, on ha treballat en diferents unitats: el torn operatiu, la patrulla d’atestats, la unitat d’investigació, la central de coordinació operativa i l’oficina de denúncies, entre d’altres. 

Va ser l’any 2011 quan va pujar d’esglaó i es va convertir en caporal i, cinc anys més tard, en sergent. Des del gener del 2019, era la responsable de la unitat operativa (dels agents i patrulles que treballen al carrer) i ha estat implicada en la implantació del nou model de policia de proximitat integral, una aposta del govern de l’Ajuntament de Girona i de l’intendent, Joan Jou. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha felicitat la nova sotscap i n’ha destacat la seva trajectòria. “És una persona que actualment ja estava fent una feina molt important dins el cos i una peça clau en aquest nou model de policia de proximitat. Els seus mèrits professionals són inqüestionables i des d’aquesta nova responsabilitat aportarà els seus coneixements per tenir una policia cada vegada més moderna i que doni resposta a les demandes de la ciutadania. Que a més a més sigui una dona qui ostenti aquest càrrec és un valor afegit, és important que les dones ostentin més càrrecs directius en el conjunt de la societat, i que aquest procés l’hagi guanyat l’Ana Belén Martínez és una alegria en aquest sentit”, ha destacat l’alcaldessa.

Amb el nou càrrec, Ana Belén Martínez s’ha convertit en la primera dona que arriba al grau d’inspectora en una policia local de les comarques gironines. Belén ocupa la plaça vacant que va deixar l’intendent Joan Jou quan va assolir el màxim càrrec del cos policial.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.