Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté una persona per un delicte contra la salut pública

L’actuació policial ha permès comissar 12 grams de cocaïna i un feix de bitllets de 495 euros

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir a la tarda a Said E.M., de 36 anys i veí de Riells i Viabrea, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’actuació policial, amb l’ajuda de la gossa Lola, va permetre comissar 12 grams de cocaïna i 495 euros en bitllets. 

En el marc del patrullatge preventiu a peu que la Policia Municipal de Girona realitza al barri de Santa Eugènia, la gossa Lola, especialitzada en detecció de substàncies estupefaents, va assenyalar un jove que caminava pel carrer de la Maçana. Advertits pel comportament de la gossa, els agents que patrullaven amb ella van demanar a l’home que s’aturés. Un cop aturat, li van preguntar si duia alguna substància prohibida i aquest va respondre que no. 

Tot seguit, el van identificar i van demanar-li si podia mostrar tot el que duia a les butxaques. Seguint les indicacions policials, el noi va treure un feix de bitllets fraccionats i dos telèfons mòbils que rebien trucades constantment. Mentrestant, la gossa seguia perseverant en assenyalar-lo  com a sospitós de dur algun tipus de substància estupefaent. Davant l’evidència, en un primer moment Said E.M. va treure de darrere la cintura dos embolcalls que duia amagats. Segons més tard, davant la insistència de la Lola i dels agents, va lliurar tretze embolcalls més que duia amagats al mateix lloc. Immediatament, la policia el va detenir per un delicte contra la salut pública. 

Gestions posteriors van permetre esbrinar que la substància comissada era cocaïna, amb un pes conjunt de quasi 12 grams. Així mateix, la quantitat de diners comissada era de 495 euros. Fins a la data dels fets, el detingut no tenia antecedents policials.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.