Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Aquest proper cap de setmana us animem a participar en les activitats culturals i artístiques amb motiu de la 8a edició del Dia Internacional de l’Art a Girona ciutat i comarques

Activitats i exposicions gratuïtes a Girona i comarques els dies 4, 5 i 6 de setembre de 2020

Aquest proper cap de setmana us animem a participar en les activitats culturals i artístiques programades en el marc de la vuitena edició del Dia Internacional de l’Art a Girona ciutat i comarques.
 
Aquesta celebració recorda el naixement de Leonardo da Vinci el 15 d’abril de 1452: l’any 2011 la UNESCO declarava aquesta data com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’apropar als ciutadans diferents formes d’expressió artística.
 
Enguany, degut a la situació excepcional que estem vivint els actes previstos per a mitjans d’abril s’han traslladat al primer cap de setmana de setembre per celebrar tres coses al mateix temps: la reivindicació de l’art, la represa de l’activitat cultural en general i l’inici de la temporada artística.
 
La present edició s’obrirà amb un pregó a càrrec de la investigadora, comissària i crítica d’art Glòria Bosch programat pel divendres 4 de setembre a les 18h a la plaça del Pou Rodó i, a continuació, amb l'obertura i visita guiada a l'exposició BHDD de Roc Parés, acompanyada d'una sessió musical a càrrec de Quelic Berga.
 
Per tal de garantir les mesures de seguretat necessàries, és imprescindible inscriure's prèviament enviant un correu electrònic a info@bolit.cat o trucant al 972 427 627.

Queda palès que l’art viu i sobreviu sempre, per això mateix s’han organitzat múltiples activitats al seu voltant de forma conjunta entre una seixantena d’entitats vinculades al món de les arts: tallers, exposicions, projeccions, visites guiades, itineraris d’art, concerts, performances, etc.

Aquesta iniciativa està promoguda i coordinada pel Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona de l’Ajuntament de Girona i Cultural Rizoma i compta amb el suport dels Serveis Territorials de Cultura a Girona de la Generalitat de Catalunya.

Programació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.