Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza més de 700 cursos de la Xarxa de Centres Cívics de cara al curs 2020-2021

El període de preinscripció per participar en les activitats s’obre demà i s’allargarà fins al 15 de setembre.

L’Ajuntament de Girona ha organitzat més de 700 cursos i tallers a través de la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat de cara al proper curs 2020-2021. Sota el lema “Posa fil a l’agulla”, el consistori busca reactivar activitats enfocades a la ciutadania malgrat la pandèmia per la COVID-19. En aquest sentit, la programació és de nou extensa, diversa i inclusiva; de formats i disciplines diferents; amb cursos i tallers per a totes les edats, i accessible per preus, horaris i proximitat física, a més de complir amb les mesures de seguretat i prevenció per evitar la propagació del coronavirus.

“Les activitats dels centres cívics permeten oferir a la ciutadania un lleure constructiu i de qualitat que, al mateix temps, fomenti la connexió entre veïns i veïnes de Girona, fet que converteix la iniciativa en un referent de servei públic municipal de proximitat i cohesió social”, ha destacat la regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Girona, Núria Pi. La regidora ha afegit que “en la situació actual, l’aposta per la connexió entre les persones és ara més important que mai i s’ha fet un gran esforç per tirar endavant la programació i oferir serveis a tota la ciutat”.

Les preinscripcions per participar en les activitats proposades estaran obertes de l’1 al 15 de setembre. A partir del 16 de setembre, en aquelles activitats on la demanda superi l’oferta de places disponibles, es farà un sorteig mitjançant un sistema informàtic aleatori. Mentrestant, ja es pot consultar la programació al següent enllaç. Cal tenir en compte que l’organització es reserva el dret de modificar o suspendre alguna de les activitats per causes de força major.

La Xarxa de Centres Cívics de Girona està formada pel Centre Cívic Sant Narcís, el Centre Cívic Onyar, el Centre Cívic Santa Eugènia, el Centre Cívic Pont Major, el Centre Cívic Pedret, el Centre Cívic Pla de Palau, el Centre Cívic Ter i el Centre Cívic Barri Vell-Mercadal. En la confecció de les propostes que s’ofereixen hi ha participat tant la ciutadania com les entitats i els mateixos centres cívics.

Podeu consultar més informació sobre les activitats i sobre les inscripcions al web www.girona.cat/ccivics.

Cursos i tallers
Llibret de l'oferta de cursos 2020-2021
Sistema d'inscripcions
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.