Header: Neteja i residus

Neteja i residus

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comunicat de premsa arran de les darreres notícies respecte els treballadors i treballadores de Girona+Neta

Arran de les darreres notícies respecte els treballadors i treballadores de Girona + Neta, des de l’Ajuntament de Girona manifestem el següent:

  • El govern de l’Ajuntament de Girona manté oberta la negociació amb els sindicats per tal d’arribar a un acord del nou conveni. El govern, a través del regidor responsable de l’àrea, Eduard Berloso, està obert a negociar qualsevol dia a qualsevol hora per tal d’arribar a un acord.
  • Creiem que una vaga de neteja per Temps de Flors seria una mesura desproporcionada i perjudicial per als interessos generals de la ciutat. Després de dos anys de pandèmia, la prioritat és ara la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball, i a ningú se li escapa la importància que té Temps de Flors per assolir aquests objectius per a bona part del teixit productiu de la ciutat.
  • Recordem que per primera vegada l’Ajuntament i la majoria sindical vam arribar a un acord pel nou conveni. Un acord que garantia l’equilibri entre les necessitats organitzatives de Girona + Neta i les necessitats salarials en el context actual, tenint en compte també els nous reptes davant l’entrada en funcionament del nou contracte de neteja. Considerem que era un bon acord, i que aconseguia l’equilibri entre els interessos de la ciutadania i els objectius dels treballadors i treballadores. Aquesta ha de ser la base de qualsevol renegociació.
     
Tornar