Header: Nadal

Nadal

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Locomotora Negra, nova incorporació a la programació del cicle “Nadal a l’Auditori”

La formació actuarà el 29 de desembre a les 20 h, en el que serà l’últim concert de la gira de comiat. Les entrades ja són a la venda a www.auditorigirona.org 

La big band La Locomotora Negra tancarà la seva gira de comiat el dimecres 29 de desembre a l’Auditori de Girona. Inclòs en la programació del cicle “Nadal a l’Auditori”, el concert tindrà lloc a les 20 h i serà l’última oportunitat per veure en directe una de les formacions de swing més reconegudes de Catalunya, que enguany celebra el seu 50è aniversari. Les entrades tenen un preu de 20 € - 25 € i ja es poden adquirir a la pàgina web www.auditorigirona.org.

Nascuda l’any 1971, la formació va debutar com a quintet de jazz a la Cova del Drac del carrer Tuset de Barcelona, i posteriorment es va anar ampliant fins a esdevenir una big band de 17 components. Considerada un referent en el món jazzístic català, actualment La Locomotora Negra ha esdevingut una de les formacions de swing més sol·licitades de Catalunya, i durant les últimes dècades ha actuat en nombrosos festivals arreu del país i de l’estranger. 

Després de cinquanta anys de trajectòria, la formació culminarà el seu llarg viatge a l’Auditori de Girona amb el darrer concert d’aquesta gira de comiat. L’espectacle, que tindrà lloc el 29 de desembre a les 20 h, forma part de la programació del cicle “Nadal a l’Auditori”, que tindrà lloc entre el 10 de desembre i el 9 de gener, i que també comptarà amb les actuacions de Mambo Jambo, Joan Garrido & The Global Band, l’Orquestra de la Ràdio d’Hongria o el Ballet de Barcelona, entre d’altres.

Tota la informació dels diversos espectacles, així com la venda d’entrades i abonaments, ja està disponible al web www.auditorigirona.org. Seguint la normativa actual, l’Auditori de Girona manté l’aforament del 70% i segueix aplicant de manera estricta totes les mesures per a la prevenció de la Covid-19 amb l’objectiu de fer de l’equipament un espai segur.

Tornar