Header: Lleuresport

36è Lleuresport familiar

Ruta de navegació

Lleuresport, 35è Parc Infantil i Juvenil de Nadal

36è Lleuresport

Aquest any, Lleuresport familiar!

Al complex esportiu GEiEG Sant Narcís
Els dies 23, 28, 30 de desembre i 4 de gener 2021

Una mica d’història...

El desè aniversari de l’Escola Esportiva del GEiEG va donar a llum al parc de la infància del “Lleure i Esport” el gener de 1986. Els seus creadors volien oferir un servei per les famílies durant el període de vacances escolars nadalenques. En els seus inicis, el “Lleure i Esport” va ser un cas únic a les comarques gironines.
La primera edició estava pensada com un esdeveniment puntual, lligat a les celebracions del desè aniversari de l’Escola Esportiva, però va ser un èxit. Molts nens i nenes, d’entre cinc i quinze anys, van passar pel Pavelló Lluís Bachs, seu dels primers “Lleure i Esport”, del 2 al 5 de gener de 1986. Tot plegat, va dur al “Lleure i Esport” a instaurar-se com una festa imprescindible de cada nadal pels nens i nenes de Girona.
Amb els anys, el nombre d'activitats destinades a la mainada i als adolescents es va anar estenent i a mitjans dels anys noranta, aprofitant que es va cobrir la zona de Sant Narcís II, es canvià la ubicació del parc, passant a realitzar-se en aquesta nova zona, ampliant així la superfície del mateix. 
Edició rere edició, el parc no ha parat mai de créixer i renovar-se, i per aquest motiu, l’any 2008, el Lleuresport es converteix en el Parc Infantil de Nadal de Girona, i un any més tard, celebrant la 25a edició estrena la segona mascota, en Liós, juntament amb la seva cançó i el seu ball.  
En relació a les activitats, tradicionalment, el Lleuresport ha estat dividit en diverses àrees, com són les d'aventura i esports, els tallers i la lúdica, i paral·lelament sempre hi ha hagut una agenda d’espectacles. I tot i que el nombre d’activitats de cada àrea ha variat al llarg dels anys, les temàtiques s’han conservat.
El Lleuresport, tot i ser un espai lúdic, sempre ha procurat que també tingui una vessant educativa, fent que les activitats ofertes estiguin dinamitzades per professionals en l’àmbit educatiu, esportiu i de lleure, no només aconseguint que el parc sigui un lloc on els nens i nenes puguin passar-s’ho bé, sinó que també sigui un espai d’aprenentatge. 
I hem arribat a l’any 2020, a on se celebrarà la 36a edició d’una manera ben especial, ja que degut a la pandèmia sanitària que s’està vivint, l’oferta s’ha hagut de modificar de dalt a baix. Aquest any us proposem venir amb la família i posar-vos davant d’un escenari a on cada dia passaran moltes coses! 
Ja tenim a punt el Lleuresport familiar, celebrem-ho, malgrat tot! 

Lleuresport, 35è Parc Infantil i Juvenil de Nadal

Lleuresport

Adreça:
Complex esportiu GEiEG Sant Narcís
c. Empúries, 47 - 17005 Girona
Tel: 972 23 44 59
www.geieg.cat

Amb autobús:
Línia 5 i línia 7
www.girona.cat/bus   

Amb girocleta:
Les estacions més properes són la del passeig de Ramon Berenguer II, la de la plaça de Pere Calders i la del Pont del Dimoni www.girocleta.cat

Logos organitzadors | Lleuresport

Organitzadors:
  • GEiEG
  • Ajuntament de Girona
 

Logos mecenatge | Lleuresport

Amb el mecenatge de:
  • Bauhaus
  • Diari de Girona
  • El Punt Avui
  • Esports Ferrer
  • Grup Mifas
  • Televisió de Girona
  • Girona FM