Header: Jornada de l'Esport Femení

Jornada de l'Esport Femení

Ruta de navegació

Programa per als instituts | Jornada de l'Esport Femení

Programa per als instituts

Pel diumenge, 8 de març, hem tornat a organitzar la Jornada de l'Esport Femení. Després de l'èxit assolit en les anteriors edicions, novament volem convidar les noies de tots els instituts de la província a gaudir de noves experiències esportives i a practicar-les.

A qui es dirigeix?

A les noies de tots els instituts de la província de Girona.

Com poden participar en la Jornada?

Per mitjà del Consell Esportiu del Gironès. Cal formalitzar la inscripció i escollir un dels itineraris proposats.

Quan es fa la Jornada de l'Esport Femení? I on?

La Jornada tindrà lloc el pròxim 8 de març, de les 9.30 a les 13.30 h, al centre de Girona, a la Plaça de Calvet i Rubalcaba (Plaça de LLeó), Plaça de Salvador Espriu, Plaça Catalunya i Riu Onyar.

Quines activitats poden trobar a la Jornada?

Hi poden trobar activitats d'iniciació a diferents esports, exhibicions, entrenaments magistrals... També hi poden veure vídeos que tenen com a objectiu donar a conèixer les nostres esportistes més destacades, i fins i tot poden gaudir de la visita d'alguna d'elles. Clubs, entitats i ens esportius gironins ens aproparan a les diferents modalitats esportives que es poden practicar al territori: Hoquei patins - Gimnàstica rítmica – Patinatge - Gimnàstica artística – Handbol – Bàsquet – Atletisme – Rugbi – Piragüisme - Tenis de taula – Tennis – Vòlei – Futbol – Paleotraining – Nàutica - Paddle Surf – Escacs – Ciclisme – Bàdminton - Marxa Nòrdica – Judo – Rolleisky - Caminar/Córrer – Hipopressius - Respiració i estiraments - Kangoo Jumps – Korfball – Colpbol – Bèlit - Bitlles Catalanes - Circuit propiocepció - Massatge Esportiu - Espai Psicologia - Orientació Esportiva

Què són els itineraris?

La participació en la Jornada s'organitza a partir d'uns itineraris:

  • Els itineraris consisteixen en la pràctica de tres esports, a cada un dels quals es dedicarà 30 minuts.
  • Un cop les noies hagin finalitzat l'itinerari escollit, podran participar en qualsevol activitat de les diferents modalitats presents en la Jornada.
  • A cada itinerari, s'hi poden inscriure entre 12 i 14 noies com a màxim (també 1,2, 3, etc.), excepte la sortida de córrer amb les Girunneres que s'amplia a 20 places.
  • Els itineraris s'iniciaran en els horaris establerts.
  • Cada grup de noies estarà acompanyat per una persona voluntària que les ajudarà a participar en les modalitats esportives de l'itinerari.

Com cal fer la inscripció als itineraris?

Les persones responsables de cada grup han d'enviar les inscripcions a aquestes dues adreces electròniques: opraderas@msn.com i administracio@cegirones.cat 

A cada itinerari, s'hi poden inscriure un màxim de 12/14 noies. Els grups s'aniran tancant d'acord amb l'ordre d'arribada dels correus. Els resultats es publicaran en aquesta pàgina. Així, es tindrà actualitzat l'estat de cada grup i de cada itinerari, de manera que es podrà saber si el grup està obert o tancat a l'hora d'apuntar-s'hi.

Si teniu qualsevol dubte, podeu enviar un correu electrònic a opraderas@msn.com

IFrame