Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Talls de circulació previstos per a la propera setmana

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per a la propera setmana:

  • Tall del carrer de la Neu, el dilluns 3 d'agost, de 8 a 17 h. El motiu del tall és a causa d'unes obres a l'alçada del número 1.
  • Tall del carrer de Santa Clara, del 3 al 7 d'agost, de 14 a 16.30 h. El motiu del tall és a causa d'unes obres a l'alçada del número 35. L'accés al gual del número 62 s'haurà de fer des de la plaça de la Independència i sortir pel carrer de les Hortes. L'accés al gual del número 11 s'haurà de fer des del pont de Pedra.
  • Tall del carrer de Joan Planas i Castanyer, el dimarts 4 d'agost, de 9 a 12 h. El motiu del tall és a causa d'unes obres a l'alçada del número 1-3.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar