Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Inici dels treballs de senyalització del carril bici de la Creu [a partir del dilluns 6 de juliol]

La durada de les obres es preveu que sigui d'unes 8 setmanes

A partir del dilluns 6 de juliol s’inicien els treballs de senyalització del nou carril bici del carrer la de Creu, comprès entre el carrer de Joan Maragall i la rotonda dels Països Catalans. La durada de les obres es preveu que sigui d'unes 8 setmanes.

Els treballs es duran a terme per trams de carrer (segons illes). El primer tram anirà del carrer de Joan Maragall fins al carrer del Migdia i s’iniciarà el dilluns 6 de juliol, tindrà una durada d'unes 2 setmanes.

Durant els treballs es prohibirà l'estacionament de vehicles en els trams de carrer on s'actuï. Es deixaran espais habilitats per a la càrrega i descàrrega de mercaderies.

Es permetrà l'entrada i la sortida als guals afectats, excepte quan els treballs de pintura se situïn davant l'entrada de vehicles. La durada màxima de les afectacions als guals serà d'1 hora.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar