Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries al carrer de Santiago i al carrer de Sant Isidre [a partir del 29 de juny]

El dilluns 29 de juny a les 8 h s’inicien les obres de millora de la xarxa de sanejament del carrer de Santiago, en el tram comprès entre el carrer de Barcelona i el carrer del Riu Freser. A causa dels treballs es tallarà la circulació de vehicles del tram afectat del carrer de Santiago i del carrer del Riu Freser, entre el carrer de Santiago i el carrer de Sant Isidre.

Els vehicles procedents del carrer del Riu Freser que hagin d’accedir als guals del carrer de Santiago s’hauran de desviar cap al carrer de Sant Miquel i carril lateral del carrer de Barcelona.

Els vehicles procedents del carrer del Riu Freser que hagin d’accedir als guals del carrer de Sant Isidre s’hauran de desviar cap al carrer de Santiago, direcció al carrer del Migdia i accedir pel carrer de Marquès Caldes de Montbui. Un cop al carrer del Marquès Caldes de Montbui podran accedir al carrer de Sant Isidre pel carrer del Riu Freser, on s’invertirà el sentit de la circulació.

La durada de les obres es preveu que sigui de dues setmanes.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar