Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tall de circulació d'un tram del carrer de Barcelona

Les restriccions de trànsit començaran dimarts 2 de juny i es preveu que s’allarguin durant dos mesos

Les obres d’urbanització al voltant d’El Corte Inglés obligaran a tallar el trànsit a l’encreuament del carrer de Barcelona amb el carrer de Martí Sureda i Deulovol a partir del dimarts, dia 2 de juny. Les actuacions permetran adequar aquesta cruïlla i es preveu que s’allarguin durant dos mesos. 

Aquests treballs s’emmarquen dins l’àmbit d’ampliació i condicionament del centre comercial Girocentre. Les tasques consistiran principalment a crear un nou carril per girar cap a la dreta des del carrer de Barcelona cap al carrer de Martí Sureda i a adequar el mateix carrer de Martí Sureda, principalment ampliant les voreres i condicionant els passos de vianants i la mitjana.

Concretament, l’àmbit d’actuació serà l’encreuament del carrer de Barcelona amb el carrer de  Martí Sureda i Deulovol, per un costat, i els carrers de Carles Rahola, Marquès de Caldes de Montbui i Sant Isidre, per l’altre costat de la via. En tot aquest tram, es restringirà la circulació de vehicles i les vies mencionades perdran la seva connexió amb el carrer de Barcelona i esdevindran un cul-de-sac. 

Atès que aquesta afectació es produeix en una de les vies principals de la ciutat, s’han establert diferents rutes alternatives. En sentit nord, el trànsit es desviarà per la carretera de Santa Coloma i el carrer d’Oviedo o el carrer del Riu Güell. També es desviaran els cotxes des de la rotonda del Mas Gri cap a Reggio Emília a través de diferents cartells informatius. Aquests vehicles podran accedir al centre de la ciutat pel carrer del Migdia o per l’avinguda de Lluís Pericot.

En sentit sud, els cotxes es desviaran pel carrer de Cassià Costal. Aquests vehicles podran sortir de la ciutat pel carrer d’Oviedo. Per accedir a l’Hotel Melià o al centre comercial s’haurà de fer per l’avinguda de Sant Narcís, el carrer d’Antoni Gaudí i el carrer de Saragossa per poder connectar amb el vial habilitat del carrer de Barcelona. L’accés a tots els guals autoritzats estarà garantit en tot moment.

Pel que fa als vianants, aquests hauran de seguir utilitzant el pas de vianants  provisional del carrer de Martí Sureda i Deulovol. També es dibuixaran dos nous passos a l’inici i al final del tall del carrer de Barcelona. Les obres també obligaran a reorganitzar alguns grups de contenidors. 

Les restriccions de trànsit afectaran el bus urbà TMG. La línia L2 no passarà pel tram del carrer de Barcelona que va des del carrer de Cassià Costal a la rotonda del Mas Gri, en tots dos sentits de la marxa. En direcció sud, l’autobús girarà pel carrer de Cassià Costal i seguirà pel carrer de Josep Maria Gironella i Pous, el passeig d’Olot i els carrers d’Emili Grahit i Migdia fins a Reggio Emília, on s’incorporarà a la ruta habitual després de la rotonda del Mas Gri. 

Per tal de suplir les parades anul·lades del carrer de Barcelona, en direcció l’Avellaneda, el bus s’aturarà a les següents parades de l’L10: c. Migdia amb c. Emili Grahit; Biblioteca Ernest Lluch; c. Migdia amb c. Caldes de Montbui; c. Migdia, 118 i c. Migdia, 138. També es disposarà d’una parada provisional situada al carrer de Reggio Emília, 18.

En direcció al centre de la ciutat, després de la parada a la rotonda del Mas Gri, el bus es dirigirà cap als carrers de Reggio Emília, Migdia i Emili Grahit, on anirà a buscar el carrer de Barcelona per reincorporar-se al recorregut habitual.

Per tal de suplir les parades anul·lades del carrer de Barcelona, en direcció al centre de la ciutat, el bus s’aturarà a les següents parades de la línia L10: c. Migdia, 138; Migdia, 167; c. Migdia amb c. Caldes de Montbui; Col·legi Migdia; c. Migdia amb c. Emili Grahit; i c. Emili Grahit.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar