Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona suspèn Girona, Temps de Flors per garantir la salut pública de la ciutadania

S’havia de celebrar entre el 9 i el 17 de maig del 2020

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va anunciar el 27 de març en una roda de premsa virtual que l’Ajuntament de Girona ha suspès la 65a edició de Girona, Temps de Flors que s’havia de celebrar entre el 9 i el 17 de maig del 2020, dins les mesures per evitar la propagació del COVID-19. La decisió s’ha pres de manera consensuada amb les associacions organitzadores Amics de les Flors de Girona i Amics de la Girona Antiga, atès que a hores d’ara no es coneix quina serà l’evolució del virus en les properes setmanes i que, en els propers dies, ja havien de començar els principals preparatius de l’esdeveniment.

“Tots i totes hem estat d’acord que enguany no es donaven les condicions necessàries per dur a terme Girona, Temps de Flors, ja que no podem garantir la salut pública de les persones, ja sigui personal organitzador, voluntari o visitants, en un acte tan multitudinari i global com aquest”, ha explicat l’alcaldessa. Fins ara només s’havia deixat de celebrar l’edició del 1991, quan el festival encara era una mostra floral, per manca d’espais expositius disponibles.

Marta Madrenas ha explicat que la prioritat ara és frenar el coronavirus i les seves conseqüències, i que la gran majoria dels recursos municipals estan destinats a aquest objectiu. L’alcaldessa ha anunciat també que els recursos econòmics previstos per a Girona, Temps de Flors es destinaran a l’aplicació de mesures per a la creació d’ocupació i de suport al teixit econòmic i als sectors productius de la ciutat un cop acabi l’episodi actual d’excepcionalitat.

Tornar