Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries al carrer de Santa Clara degut a les obres de substitució de la vorada metàl·lica

A partir de dilluns 17 de febrer

A partir del proper dilluns 17 de febrer s'inicien les obres de substitució de la vorada metàl·lica del carrer de Santa Clara. Es preveuen les següents afectacions a la circulació de vehicles:

Tall de la circulació tots els dimarts i dijous, de 8 a 14.30 h. El tram afectat anirà en funció de l’evolució de l’obra. Durant el primer mes estaran treballant en el primer tram, entre la plaça de la Independència i el carrer de les Hortes. Es reobrirà el carrer de les Hortes temporalment (tram peatonal), entre el carrer del Nord i el carrer de Santa Clara per tal de facilitar l'accés de vehicles als seus guals. 

L'accés al gual del número 62, en la primera fase de l'obra (fins que s'hagi reposat la vorada del tram que va de la plaça de la Independència al número 62) haurà d'accedir pel carrer del Nord, carrer de les Hortes i entrar en contra direcció cap al carrer de Santa Clara.

L’accés al gual del número 11, en la primera fase de l'obra (fins que s'hagi reposat la vorada del tram que va de la plaça de la Independència al carrer de les Hortes) podrà accedir pel carrer del Nord, carrer de les Hortes i entrar al carrer de Santa Clara en el sentit habitual de la marxa. Un cop s’iniciïn els treballs entre el carrer de les Hortes i el carrer de l’Obra, l’accés al gual s’haurà de fer des del carrer de la Sèquia.

La L11 del bus urbà desviarà el seu recorregut per la Gran Via de Jaume I, plaça de l’Hospital, plaça de Pompeu Fabra i plaça de Catalunya. S’anul·laran les dues parades de bus del carrer de Santa Clara. 
Es preveu que la durada de les obres sigui de quatre mesos. 
 

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar