Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tall de circulació al carrer de la Mimosa i al carrer del Roure a causa dels treballs d'asfaltatge [del 27 de juny a l'1 de juliol]

A partir del dilluns 27 de juny a les 8 h i fins al divendres 1 de juliol a les 20 h, es tallarà la circulació de vehicles del carrer de la Mimosa i del carrer del Roure. El motiu del tall és a causa dels treballs d’asfaltatge.

Durant tota l’actuació es prohibirà l'estacionament i la circulació de vehicles de la zona en obres. L’accés al carrer de l’Avellaner i al carrer del Castanyer s’haurà de fer des de l’avinguda de Font de la Pólvora i carrer de l'Avellaner. El carrer de la Mimosa quedarà tallat al trànsit excepte per l’accés dels veïns.

Les àrees de contenidors del carrer de la Mimosa es traslladaran temporalment a l’avinguda de Font de la Pólvora, entre el carrer de la Mimosa i el carrer de l’Avellaner.

Atenció! Les dates previstes es poden veure modificades a causa de les condicions meteorològiques i l’evolució dels treballs. S’anirà informant a través de l’apartat d’Incidencies del web municipal

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar