Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries al carrer de Barcelona a causa de les obres d'urbanització de l'entorn del centre comercial "El Corte Inglés"

A continuació us informem de les afectacions circulatòries al carrer de Barcelona a causa de les obres d'urbanització de l'entorn del centre comercial "El Corte Inglés":

Entre l’1 i el 4 de juny: carrer de Barcelona, un carril per sentit.

A partir del dimecres 1 de juny es veuran afectats a la circulació de vehicles els vials del carrer de Barcelona, en el tram comprès entre els carrers d'Antoni Gaudí i de Martí Sureda Déulovol. El motiu d'aquesta afectació és a causa de les obres d’execució de dues rasses que han de travessar el carrer de Barcelona.
Com a resultat d’aquestes afectacions els carrils de circulació quedaran reduïts a un sol carril per cada sentit de la marxa.
Es preveu que la durada d’aquesta afectació sigui fins al dissabte 4 de juny.

Del 6 al 17 de juny: un carril tallat del carrer de Barcelona i l’accés a Narcís Blanch i Illa.

Entre el 6 i el 17 de juny, es veurà afectat el carril dret en sentit centre ciutat, entre els carrers de Carles Rahola i de Sant Ignasi.
El motiu de l’afectació és a causa de les obres de modificació de la vorera de la cantonada entre els carrers de Barcelona i de Narcís Blanch Illa.

Del 20 al 30 de juny: un carril tallat del carrer de Barcelona, des d’Antoni Gaudí fins a Martí Sureda Déulovol.

A partir del 20 de juny, es tallarà la circulació de vehicles del carril dret sentit sud del carrer de Barcelona (sentit centre ciutat). El motiu del tall és a causa de les obres d’urbanització de la vorera en aquest tram del carrer de Barcelona.

De l’1 al 30 de juliol: carrer d'Antoni Gaudí tallat i afectacions al carrer de Bru Barnoya Xiberta

El dia 1 de juliol es tallarà la circulació de vehicles del carrer d'Antoni Gaudí, a partir del carrer de Bru Barnoya Xiberta, per on desviaran els vehicles cap al carrer del Cassià Costal.
En aquesta fase també s’afectarà el vial del carrer de Bru Barnoya Xiberta a causa de les obres de millora de les voreres.

Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir a la bústia d’avisos del web municipal https://www.girona.cat/avisos.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar