Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Canvis en l'ordenació de la circulació del carrer Narcís Xifra i Masmitjà

L’Ajuntament de Girona ha iniciat aquesta setmana les actuacions per crear un corredor per a vianants que enllaci els barris de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís a través del carrer de Narcís Xifra i Masmitjà. Aquesta acció comporta diverses afectacions en la mobilitat de la zona.

S’han modificat els sentits de circulació d’un tram del carrer de Narcís Xifra i Masmitjà i el carrer de la Mare de Déu de Fàtima, al barri de Sant Narcís.

Es prohibirà la circulació de vehicles al carrer de Narcís Xifra i Masmitjà, entre els carrers de la Mare de Déu del Remei i de la Mare de Déu de la Salut, excepte per als vehicles de mobilitat personal (VMP), com bicicletes o patinets, i per als vehicles motoritzats que hagin d’accedir als guals. La circulació serà en cul de sac des del carrer de la Mare de Déu dels Àngels.

El carrer de la Mare de Déu de Fàtima és d’un sol sentit de circulació des del carrer de Narcís Xifra i Masmitjà, cap al carrer de Tarragona.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar