Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries amb motiu dels treballs d'asfaltatge de la rambla de Xavier Cugat i el carrer de Sant Gregori [17 de gener a l'1 de febrer]

A partir del dilluns 17 de gener del 2022 es duran a terme els treballs d’asfaltatge de la rambla de Xavier Cugat i d’un tram del carrer de Sant Gregori, entre el carrer de Can Sunyer i la rotonda de Taialà. La durada dels treballs es preveu que sigui de dues setmanes.

Els treballs es duran a terme en 3 fases:

FASE 1:

Tall del vial Nord de la rambla de Xavier Cugat (en sentit Sant Gregori)
Del dilluns 17 de gener a les 8 h i fins al dimarts 25 de gener a les 20 h

Els vehicles procedents de l’avinguda de França que vulguin anar en sentit Sant Gregori s’hauran de desviar cap al carrer de la Font de l’Abat i carrer d’Amical Mauthausen o bé accedir des de l’avinguda de Josep Tarradellas.

L’accés als guals del vial Nord de la rambla quedarà restringit durant l’horari laboral, de les 8 h a les 20 h i alguna nit puntual, la qual s’informarà degudament el dia abans.

L’accés al gual de la rambla de Xavier Cugat, 48 s’haurà de fer des del carrer Amical Mauthausen. Els trams de carrer que desemboquen al vial Nord de la rambla Xavier Cugat quedaran tallats a l’alçada del carrer de Valentí Almirall però s’hi garantirà l’accés dels veïns.

La L5 del bus urbà desviarà el seu recorregut per l’avinguda de França, rotonda Vila de Perpinyà i avinguda de Josep Tarradellas fins a reincorporar-se al recorregut habitual. Totes les parades del vial Nord de la rambla quedaran anul·lades.

FASE 2:

Tall del carrer de Sant Gregori (entre el carrer de Can Sunyer i la rotonda de Taialà)
Del dimecres 19 de gener a les 8 h i fins al divendres 27 de gener a les 20 h

La circulació general de vehicles tant en sentit Girona com en sentit Sant Gregori es desviarà pel carrer de Roberto Bolaño. L’accés al carrer de Montbó s’haurà de fer des del carrer de Riera Bullidors i l’accés al carrer de Joan Badia des del carrer de Can Sunyer. Es permetrà l’accés de veïns des de la rotonda de Domeny i fins a al carrer de Font de la Teula, on hauran de girar obligatòriament.

L’accés als guals del tram afectat del carrer de Sant Gregori quedarà restringit durant l’horari laboral, de les 8 h a les 20 h i alguna nit puntual, la qual s’informarà degudament el dia abans.

FASE 3:

Tall del vial Sud de la rambla de Xavier Cugat (en sentit cap al centre de la ciutat)
Entre el dilluns 24 i el dimecres 26 de gener a les 8 h i fins al dimarts 1 de febrer a les 20 h 

No s'iniciarà la fase 3 fins que no s’hagi finalitzat la fase 1

Els vehicles procedents de l’avinguda de Josep Tarradellas i carrer de Sant Gregori que vulgui anar en sentit cap al centre de la ciutat s’hauran de desviar pel Pont de Fontajau o bé accedir des de la rotonda Vila de Perpinyà i l’avinguda de França.

L’accés dels veïns dels carrers que desemboquen al vial sud de la rambla de Xavier Cugat s’haurà de fer des de l’aparcament del Pavelló de Fontajau i pel carrer de Fontajau.

L’accés als guals del vial Sud de la rambla quedarà restringit durant l’horari laboral, de les 8 h a les 20 h i alguna nit puntual, la qual s’informarà degudament el dia abans.

L’accés al gual de la rambla de Xavier Cugat, 45 s’haurà de fer des del de Fontajau i al del número 27 des del carrer Antoni Varés.

Els trams de carrer que desemboquen al vial sud de la rambla Xavier Cugat quedaran tallats a l’alçada del carrer de Fontajau, però s’hi garantirà l’accés dels veïns.

La L5 del bus urbà desviarà el seu recorregut pel pont de Fontajau, el carrer Joaquim Vayreda, el passeig Devesa i la rambla de Ramon Folch on es reincorporarà al recorregut habitual. Totes les parades del vial Sud de la rambla quedaran anul·lades.

Els contenidors de les àrees afectades es retiraran i es reforçaran en les àrees més properes o en nous llocs habilitats.

Atenció! Les dates previstes es poden veure modificades a causa de les condicions meteorològiques i l’evolució dels treballs. S’anirà informant a través de l’apartat d’Incidències del web municipal: www.girona.cat/incidencies

Per a qualsevol urgència podeu contactar amb la Policia Municipal. En cas de dubte o suggeriment us podeu dirigir a la Subàrea de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar