Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tall de circulació al passeig de Ramon Berenguer [a partir del 20 de setembre]

Es preveu que la durada de les obres sigui de 3 mesos.

A partir del proper dilluns 20 de setembre, a les 8 h, s'iniciaran les obres d'ampliació de la vorera d'enfront de l'Escola Àgora, motiu pel qual es tallarà la circulació de vehicles del passeig de Ramon Berenguer, entre el carrer d'Empúries i el carrer de Santiago Sobrequés (només el vial en sentit Riu Güell).

L'accés als guals s'haurà de fer des del carrer de Santiago Sobrequés.

La L5 del bus urbà desviarà el seu recorregut habitual pels carrers d'Empúries, de Mare de Déu del Mont i fins a reincorporar-se a l'avinguda de la Hispanitat. S'habilitarà una parada provisional al carrer d'Empúries, enfront del GEIEG.

La durada de les obres es preveu que sigui de 3 mesos.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar