Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries amb motiu del Festival Sea Otter

El festival Sea Otter Costa Brava Girona se celebra al Pavelló Municipal de Fontajau i al seu entorn, del 24 al 26 de setembre de 2021.

Aquest Festival s'estableix als aparcaments del Pavelló de Fontajau i també ocupa el tram de vial de l'avinguda de Josep Tarradellas de davant el Pavelló de Fontajau (entre la rotonda de Fontajau i la rotonda de Josep Tarradellas i Joan) i la zona d'aparcament del camí de la Font de l'Abat.

Afectacions a l'estacionament de vehicles

  • Aparcament del pavelló de Fontajau: les reserves d'espai inicien el dijous 18 de setembre. El desmuntatge alliberarà els aparcaments del pavelló per trams els dies 27, 28 i 29 de setembre.
  • Aparcaments del carrer de Fontajau: s'ocupa parcialment aquesta zona a partir del dijous 25 de setembre fins al dilluns 27 de setembre al vespre.
  • Aparcament de sorra del Camí de la Font de l'Abat: reservat per a la fira entre el dimecres 23 de setembre i el diumenge 26 de setembre a la tarda.
  • Aparcament del passeig de la Devesa (zona mercat de la Devesa): des del dissabte 25 de setembre, després del mercat setmanal, fins al diumenge a la tarda.

Tancament a la circulació de vehicles i al pas dels vianants

  • Avinguda de Josep Tarrdellas, entre la rotondes de Fontajau i J. Tarradellas: del divendres 24 de setembre, a les 9.10 h fins al diumenge 28 a la tarda.
  • Passera de Fontajau: L'accés a la passera per a vianants des de l'aparcament del pavelló queda tancada del divendres 24 a les 13 h fins al diumenge 26 al vespre. La passera es manté oberta entre la Devesa i el parc de les Ribes del Ter.

Afectacions a la circulació per proves esportives de la Sea Otter

Durant la fira es portaran a terme nombroses proves esportives que afectaran la circulació dels vials de l'entorn de Fontajau:

  • El dissabte 25 de setembre, hi haurà afectacions al Pont de Fontajau: al matí, cap a les 6 h, i a la tarda a partir de les 18 hores.
  • El diumenge 26 de setembre, afectacions al matí, a partir de les 8 h, a l'avinguda de Josep Tarradellas i al carrer del Güell.

Bus urbà

Properament s'informarà sobre les afectacions a les línies de bus urbà de la ciutat.

Bus interurbà

La zona d'estacionament de busos interurbans del pavelló de Fontajau queda anul·lada del 24 al 26 de setembre. La zona de parada pels busos turístics és al carrer de Palafrugell, davant dels jardins de Pedret.

Recomanacions de mobilitat per assistir a la Fira Sea Otter 2021

Si us desplaceu des de la ciutat de Girona, podeu arribar caminant, en transport públic o en bicicleta.

Les línia L5 té la parada més propera a la fira Sea Otter. Les línies L2 i L6 paren a prop de la Rambla de Xavier Cugat i la L11 (que circula el divendres i dissabte) té parada a la Devesa (Palau Firal).

La bicicleta és una altra opció per arribar fins a la fira, a dins de les instal·lacions hi haurà aparcaments vigilats per a bicicletes. Podeu consultar la xarxa pedalable de la ciutat en aquest enllaç.

La Girocleta pot ser una alternativa per acostar-se a la fira. Consulteu l'estat dels aparcaments aquí: https://www.girocleta.cat/mapaestacions.aspx

Si us desplaceu des de fora de la ciutat, prioritzeu el transport públic i la bicicleta. La xarxa interurbana pedalable ofereix arribar a la ciutat des de diverses poblacions.

Si us heu de desplaçar en vehicle privat, utilitzeu l'aparcament que la fira habilita a la zona del Polígon Industrial de Domeny Nord (costat sortida AP-7 Girona Oest). Des d'aquest aparcament, un autobús llançadora us acosta gratuïtament a la fira. També podeu arribar a peu o en bicicleta pel carril bici senyalitzat.

En cas que assistiu a la Sea Otter 2021 amb autocaravana, la zona d'aparcament per aquests vehicles està situada al carrer de la Riera Bullidors, 31-39: https://web.girona.cat/mobilitat/aparcaments/autocaravanes.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar