Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries al Barri Vell amb motiu de “Girona, Temps de Flors. A cel obert”

Amb motiu de “Girona, Temps de Flors. A cel obert”, un dels esdeveniments més importants que tenen lloc durant l’any a la ciutat, es produiran diverses afectacions circulatòries al Barri Vell, nucli dels muntatges florals del festival.

Afectacions a l'estacionament de vehicles

Del 3 al 20 de maig, es prohibirà l’estacionament de vehicles a diferents punts del Barri Vell a causa del muntatge, desmuntatge i manteniment dels diferents espais amb projectes i exposicions florals. Podeu consultar totes les reserves d’estacionament i els horaris en aquest enllaç.

Afectacions a la circulació de vehicles

Del 8 al 16 de maig, de les 10 a les 21 h es tallarà completament la circulació de vehicles al Barri Vell per motius de seguretat. Els carrers afectats seran: plaça del Vi (passat el carrer Nou del Teatre), carrer dels Ciutadans, pujada de Sant Martí (entre el carrer dels Ciutadans i la Diputació de Girona), carrer de la Cort Reial, carrer de la Força, carrer de l'Argenteria, rambla de la Llibertat, carrer de les Ballesteries, pujada de Sant Feliu, carrer dels Calderers, pujada del Rei Martí (des del carrer del Portal de la Barca fins a la plaça de la Catedral, carrer de Ferran el Catòlic i plaça de la Catedral (fins al gual del COAC). Podeu consultar el plànol detallat del tancament aquí.

Del 3 al 20 de maig s’habilitarà un aparcament exclusiu pels veïns i veïnes que disposin de distintiu del Barri Vell a l’aparcament de sorra de la plaça de Josep Ferrater i Mora, al davant de la Facultat de Lletres. Aquest aparcament estarà reservat pels veïns durant les 24 hores del dia.

Les emergències s’atendran al 092 de la Policia Municipal de Girona.

La pròxima setmana afegirem informació sobre els tancaments perimetrals i accessos de vianants.

Plànol del tancament del Barri Vell
Reserves d’estacionament i els horaris

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar